Hyppää pääsisältöön
Keski-Suomen hyvinvointialue

Hyvä arki kaikille – Keski-Suomen hyvinvointialueen keskustelutilaisuudet jatkuvat

19.9.2022

Hyvä arki kaikille -keskustelutilaisuuksia järjestetään syksyn aikana Muuramessa, Laukaassa, Äänekoskella ja Keuruulla. Tule paikalle kuuntelemaan ja keskustelemaan!

Miten Keski-Suomen hyvinvointialueesta tehdään ihmislähtöinen? Miten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluiden tulisi toimia asukkaiden kannalta? Millaisia odotuksia eri toimijoilla ja keskisuomalaisilla on hyvinvointialueelle?

Keskisuomalaiset ovat tervetulleita kuuntelemaan ja keskustelemaan aiheesta sekä rakentamaan yhdessä hyvää arkea Hyvä arki kaikille – Keski-Suomen hyvinvointialueen keskustelutilaisuuksiin.
 

Keskustelutilaisuuksia järjestetään neljällä paikkakunnalla

Tilaisuudet järjestetään tiistaisin klo 18 alkaen 27.9. Muuramessa, 11.10. Äänekoskella, 8.11. Laukaassa ja 22.11. Keuruulla. Kaikissa tilaisuuksissa on kahvitarjoilu klo 17.30 alkaen. Tilaisuudet päättyvät klo 19.30.

Tilaisuuksissa kerrotaan valtuuston kesäkuussa hyväksymästä hyvinvointialueen strategiasta, joka ohjaa valmistelua.  Osallistujilta toivotaan palautetta siitä, mikä nyt toimii hyvin ja toisaalta mihin toivotaan uudistuksia.  Keskustelua käydään siitä, miten hyvinvoinnin, terveyden ja turvallisuuden kokemus olisi keskisuomalaisilla mahdollisimman hyvä. Esillä on myös turvallinen siirtymä nykyisistä palvelurakenteista uuteen.

Yhteistä keskustelua tilaisuuksissa pohjustavat aluevaltuuston ja aluehallituksen puheenjohtajiston edustajat, hyvinvointialuejohtaja sekä kierroskaupunkien edustajat.

Äänekosken 11.10. ja Laukaan 8.11. tilaisuuksia on mahdollista seurata myös suorana lähetyksenä osoitteessa www.hyvaks.fi ja niissä käytävään keskusteluun voi osallistua etänä.

Lisätietoja Keski-Suomen hyvinvointialueen strategiasta verkkosivuillamme: www.hyvaks.fi/strategia 

 

Aluehallitus tapaa henkilöstöä ja kuntajohtoa

Hyvinvointialueen aluehallitus vierailee samoina päivinä kunnissa, joissa keskustelutilaisuudet pidetään. Aamupäivän aikana aluehallitus tekee työpaikkavierailun, jossa tavataan henkilöstöä. Lisäksi aluehallitus järjestää tilaisuuden, johon pyydetään mukaan kuntajohtoa myös lähikunnista.

Iltapäivällä aluehallitus pitää oman kokouksensa ennen illalla pidettävää, keskisuomalaisille suunnattua keskustelutilaisuutta. Iltapäivällä on myös hyvinvointialueen järjestämä paikallislehdille suunnattu mediatilaisuus.

Keski-Suomen hyvinvointialue palvelee 1.1.2023 alkaen noin 273 000 keskisuomalaista.

Hyvä arki kaikille – Keski-Suomen hyvinvointialueen keskustelutilaisuuksien tarkemmat ohjelmat löytyvät Hyvaks.fi -verkkosivuilta:

Lisätietoja

  • aluehallituksen puheenjohtaja Maria Kaisa Aula, p. 050 530 9697
  • hyvinvointialuejohtaja Jan-Johannes Tollet, p. 050 400 0073
  • tilaisuuksien järjestelyt: viestinnän asiantuntija Hanne Joenaho, p. 014 269 5946