Hyppää pääsisältöön

Tervetuloa uusille sivuillemme. Sivujamme täydennetään edelleen. Alkuvuodesta 2023 löydät sosiaali- ja terveyspalvelut myös kuntasi verkkosivuilta.

Ostolaskutiedot

 

 

Vuodelle 2023 kohdistuvat laskut lähetetään Keski-Suomen hyvinvointialueelle käyttäen uusia laskutusosoitteita, jotka ovat voimassa 21.12.2022 alkaen. Huomioithan, että samalla laskulla ei voi laskuttaa vuotta 2022 ja 2023.

Keski-Suomen hyvinvointialue aloittaa toimintansa 1.1.2023. Hyvinvointialueen toiminnaksi siirtyy kunnista ja kuntayhtymistä sosiaali- ja terveystoimen palvelut sekä pelastustoimi. Keski-Suomen hyvinvointialue muodostuu Hankasalmen, Joutsan, Jyväskylän, Jämsän, Kannonkosken, Karstulan, Keuruun, Kinnulan, Kivijärven, Konneveden, Kyyjärven, Laukaan, Luhangan, Multian, Muuramen, Petäjäveden, Pihtiputaan, Saarijärven, Toivakan, Uuraisten, Viitasaaren ja Äänekosken kunnista, Wiitaunionista sekä seuraavista kuntayhtymistä: Keski-Suomen sairaanhoitopiiri ja Saarikka.

Huomioithan myös, että vuoden 2022 laskut tulee lähettää kunnille ja kuntayhtymille mahdollisimman pian, että ne ehditään käsitellä vuoden 2022 tilinpäätöksissä.