Hyppää pääsisältöön
Keski-Suomen hyvinvointialue

Hyvä arki kaikille – Keski-Suomen hyvinvointialueen keskustelukierros Jämsässä 19.5. 

10.5.2022

Mikä on Keski-Suomen hyvinvointialue? Millainen sen tulisi olla? Miten sen tulisi palvella asukkaitaan? Millaisia odotuksia eri toimijoilla ja keskisuomalaisilla on hyvinvointialueelle ja sen työtä ohjaavalle strategialle?  

Keski-Suomen hyvinvointialueen keskustelukierroksen kevään viimeinen Hyvä arki kaikille -tilaisuus on torstaina 19.5. kello 17.00–19.00, Jämsässä, Sairaalan auditoriossa, osoitteessa Sairaalantie 11. Kahvitarjoilu alkaa kello 16.30.   

Yhteistä keskustelua tilaisuudessa pohjustavat aluehallituksen puheenjohtaja Maria Kaisa Aula, aluevaltuuston puheenjohtaja Jani Kokko, aluevaltuuston 2. varapuheenjohtaja Janne Luoma-Aho, vt. hyvinvointialuejohtaja Kati Kallimo, Jämsän kaupunginjohtaja Hanna Helaste sekä Keski-Suomen Järjestöareenan puheenjohtajan, järjestöjen ja maakunnan kumppanuuspöydän jäsen Katariina Luoto.  

Tilaisuus striimataan ja keskusteluun voi osallistua myös etäyhteyksin. Tilaisuuden linkki löytyy osoitteesta www.hyvaks.fi/strategia.    

Kierroksen tarkempi ohjelma löytyy Hyvaks.fi verkkosivuilta:    

Keskustelukierroksen aiemmat tilaisuudet ovat olleet 27.4. Saarijärvellä ja 3.5. Jyväskylässä. Uutiset tilaisuuksista voi lukea Hyvaks.fi -verkkosivuilta  

Keski-Suomen hyvinvointialueen keskustelukierros jatkuu syksyllä.   

Lisätietoja   

  • aluehallituksen puheenjohtaja Maria Kaisa Aula, p. 050 530 9697   
  • vt. hyvinvointialuejohtaja Kati Kallimo, p. 050 442 2302   
  • tilaisuuksien järjestelyt: viestinnän asiantuntija Hanne Joenaho, p. 014 269 5946