Hyppää pääsisältöön

Potilastietojärjestelmän päivitys 27.–28.4. hidastaa päivystyspotilaiden hoitoprosesseja Sairaala Novassa, Laukaassa ja Keuruulla. Kiireettömissä tilanteissa, joissa vaiva ei vaadi välitöntä hoitoa, toivomme asiakkaidemme odottavan maanantaihin.

Lue lisää.
Iäkäs henkilö käyttää kannettavaa tietokonetta.

Uutinen

Yksityinen palveluntuottaja: Keski-Suomen RAI-järjestelmä maksutta käytössäsi

1.9.2022

RAI-järjestelmän käyttö on lakisääteistä ikääntyneiden palveluissa 1.4.2023 alkaen. Keskisuomalainen toimija voi käyttää Keski-Suomen yhteistä RAIsoft.net -ohjelmistoa maksutta.

Keski-Suomessa on käytössä yhteinen RAI-järjestelmä ja ohjelmisto. Järjestelmää käytetään tällä hetkellä Keski-Suomessa ikääntyneiden, mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden sekä kehitysvammaisten palveluissa.

Yhteinen käyttö sisältää yhteiset sopimukset, yhteiset käytänteet järjestelmän käyttöön, RAIsoft.net ohjelmiston, koulutukset ja tuen. RAI-järjestelmän käytöstä ei aiheudu erillisiä kustannuksia.

Suosittelemme ja kannustamme olemaan mukana yhteisessä Keski-Suomen RAI-järjestelmän käytössä. Yhteisellä käytöllä saavutamme esimerkiksi palveluiden tarpeen ja asiakasrakenteen tunnistamiseen sekä kehittämiseen riittävästi kokonaisvaltaista tietoa kaikkien hyväksi.

Lisätietoa RAI järjestelmästä:

Yhteyshenkilö:

  • Mervi Kivistö, Keski-Suomi RAI-koordinaattori, p. 050-3227429 mervi.kivisto(at)jyvaskyla.fi