Hyppää pääsisältöön
Nuori istuu penkillä auringossa.

Uutinen

Vanhempien webinaari-illasta 15.5. tukea nuorten hyvinvointiin

14.4.2023

Toivoisitko saavasi ajankohtaista tietoa nuorten hyvinvoinnista ja mielenterveydestä? Haluatko oppia keinoja, joilla voit vahvistaa oman nuoresi kehitystä ja hyvinvointia kotioloissa?

Tule mukaan keskisuomalaisille vanhemmille suunnattuun avoimeen webinaari-iltaan maanantaina 15.5.!

Vanhempien webinaari-ilta nuorten hyvinvoinnin tukemiseksi järjestetään maanantaina 15.5. klo 18.00–19.30. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikkien keskisuomalaisten nuorten vanhemmat ja huoltajat. Webinaarin järjestää Keski-Suomen hyvinvointialueen Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus -ohjelma. 

– Webinaari vastaa ajankohtaiseen keskusteluun siitä, miten nuoret voivat. Monet nuoret voivat hyvin, mutta monilla on myös vaikeuksia jaksaa arjessa tai heillä on haasteita mielenterveyden kanssa. Onneksi vanhemmat ja eri alojen ammattilaiset voivat tehdä paljon yhdessä nuorten tukemiseksi, kertoo Keski-Suomen hyvinvointialueen menetelmäkoordinaattori Sannamaaria Järvenpää.

Webinaarissa kerrotaan nuorten hyvinvoinnista sekä nuorisotyön että muiden matalan kynnyksen palvelujen näkökulmasta. Vanhempi saa tietoa siitä, mikä kuuluu normaaliin nuoruusikään ja mikä ei. Webinaari auttaa vanhempaa ymmärtämään paremmin nuoren tilannetta ja sitä, miten hän voi itse tukea nuoren kehitystä, hyvinvointia ja mielenterveyttä.  

Ohjelma 

18.00 Tervetuloa webinaariin. Menetelmäkoordinaattori Sannamaaria Järvenpää & mielenterveys- ja päihdepalvelujen erityistyöntekijä Tuija Surakka, Keski-Suomen hyvinvointialue 

18.05–18.35 Nuorten hyvinvointi, vanhemmuus ja nuorisotyö. Nuorisotyön aluekoordinaattori Riku Jurvanen, Jyväskylän kaupunki. 

18.35–19.20 Miten tuen vanhempana nuoren psyykkistä hyvinvointia? Psykologi ja psykoterapeutti Tero Mäki, nuorisovastaanotto, Keski-Suomen hyvinvointialue. 

19.20–19.30 Kysymyksiä ja loppusanat. 

Ilmoittautuminen

Webinaariin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tilaisuus järjestetään Teams-etäyhteydellä. Voit osallistua tilaisuuteen tämän linkin kautta.

Lisätietoja: 

  • Sannamaaria Järvenpää, menetelmäkoordinaattori, Keski-Suomen hyvinvointialue, p. 040 194 9055, sannamaaria.jarvenpaa(at)hyvaks.fi