Hyppää pääsisältöön

Palvelemme kesäaikaan osin rajoitetuin aukioloajoin.

Katso poikkeusaukioloajat täältä.

Uutinen

Suun terveydenhuollon sähköinen asiointi pohjoisessa Keski-Suomessa

26.10.2023

Keski-Suomen hyvinvointialueen pohjoisten kuntien Kannonkosken, Karstulan, Kivijärven, Kyyjärven, Pihtiputaan, Saarijärven ja Viitasaaren suun terveydenhuollossa on käytössä sähköinen asiointipalvelu sekä tekstiviestipalvelu.

Keski-Suomen hyvinvointialueen pohjoisten kuntien Kannonkosken, Karstulan, Kivijärven, Kyyjärven, Pihtiputaan, Saarijärven ja Viitasaaren suun terveydenhuollossa on käytössä sähköinen asiointipalvelu sekä tekstiviestipalvelu, joiden kautta voit asioida perinteisen puhelimella soittamisen sijaan. 

Jos sinulla on varattuna aika hammashoitoon, voit suun terveydenhuollon sähköisen asiointikanavan, Hitportalin, kautta tarkistaa, perua tai siirtää jo varattua aikaa. Hitportalissa on myös esitietokysely, jonka avulla pystyt lähettämään hoitolaan tietoa terveydentilastasi jo ennen tulevaa suun terveydenhuollon vastaanottokäyntiä. Lisäksi Hitportalin kautta voit olla viestitse yhteydessä hammashoitolaasi.  

Suun terveydenhuollon Hitportaliin pääset kirjautumaan verkkopankkitunnuksilla osoitteessa https://hitportal.fi/kshva/

Pohjoisen kuntien hammashoitoloihin voit olla yhteydessä myös tekstiviestitse numeroon 050 309 2491. Lähettäessäsi tekstiviestiä kirjoita viestiin koko nimesi sekä oman hammashoitolasi nimi, niin viesti osataan ohjata oikeaan paikkaan. Saman tekstiviestipalvelun kautta tulee asiakkaalle myös tekstiviestimuistutus tulossa olevasta vastaanottoajasta kaksi vuorokautta ennen varattuna olevaa aikaa. Muistutuksen edellytyksenä on, että asiakas on antanut hoitolassa asioidessaan tähän luvan ja että potilastietoihin on tallennettu asiakkaan voimassa oleva matkapuhelinnumero. 

Hyvinvointialueen sähköisen asioinnin kanavat ovat turvallinen ja luotettava tapa asioida. Sähköisen asioinnin kanavat toimivat perinteisten asiointikanavien rinnalla. Hammashoitolan henkilökunta antaa mielellään lisätietoa Hitportalin käytöstä ja muista suun terveydenhuollon asiointitavoista.  

Lue lisää: Asioi sähköisesti (Hyvaks.fi) 

Lisätietoja: