Hyppää pääsisältöön
Aikuinen ja lapsi halaavat.

Uutinen

Sinustako perhehoitaja? – Infotilaisuus lasten ja nuorten perhehoitajana toimimisesta 16.1.

4.1.2024

Kiinnostaisiko sinua tai perhettäsi toimia perhehoitajana eli sijaisperheenä sijoitetulle lapselle? Tai kiinnostaisiko sinua toimia sijaishoitajana perhehoitajalle?

Etäyhteyksin toteutettavassa infotilaisuudessa tiistaina 16.1.2024 klo 17 alkaen tarjotaan tietoa perhehoitajana ja sijaishoitajana toimimisesta, perhehoitajien valmennuksesta ja tuesta. Tilaisuudessa on myös mahdollista kysyä perhehoitajuuteen liittyviä kysymyksiä. Infotilaisuuteen osallistuminen ei sido perhettä vielä mihinkään.

Perhehoitajaa tarvitaan silloin, kun lapsi syystä tai toisesta ei pysty asumaan vanhempiensa kanssa. Tarve voi olla lyhyt- tai pitkäaikainen. Perhehoitajat tarjoavat kodissaan ympärivuorokautista hoivaa, kasvatusta, turvaa ja välittämistä.

Kaikki perhehoitajat valmennetaan tehtäväänsä. Myös perhehoitajana toimiessaan perheet saavat tehtäväänsä tukea ja koulutusta. Perhehoitajille maksetaan palkkiota ja kulukorvausta. Seuraava Keski-Suomen hyvinvointialueen Perhehoitoyksikkö Koivikon järjestämä, perhehoitajille tarkoitettu PRIDE-ennakkovalmennus alkaa helmikuussa 2024.

Ilmoittaudu tilaisuuteen sunnuntaihin 14.1.2024 mennessä osoitteeseen perhehoitokoivikko(at)hyvaks.fi.

Lisätietoja:

  • johtava sosiaalityöntekijä Marja-Leena Huisko, p. 040 663 4728, marja-leena.huisko(at)hyvaks.fi
  • sosiaalityöntekijä Tarja Pesonen, p. 050 356 5567, tarja.pesonen(at)hyvaks.fi
  • sosiaalityöntekijä Sirpa Hiltunen, p. 050 553 8463, sirpa.hiltunen(at)hyvaks.fi
  • Perhehoitoyksikkö Koivikon verkkosivu.