Hyppää pääsisältöön

Palvelemme kesäaikaan osin rajoitetuin aukioloajoin.

Katso poikkeusaukioloajat täältä.
Henkilö kirjoittaa kannettavalla tietokoneella.

Uutinen

Seniorichatin aukioloaika on muuttunut – avoinna arkisin kello 9–13

3.6.2024

Seniorichatissa voi keskustella nimettömästi tai tunnistautuneena.

Keski-Suomen hyvinvointialueen seniorichat on tästä päivästä eli 3.6. lähtien avoinna maanantaista perjantaihin kello 9–13. 

Seniorichatissa ikääntyneet saavat ammattilaisen ohjausta ja neuvontaa ikääntyneiden palveluista sekä tukea elämäntilanteeseensa. Myös ikääntyneen läheiset voivat keskustella chatisissa ikääntyneiden palveluiden ammattilaisen kanssa. Chatissa voi asioida nimettömästi tai tunnistautumalla palveluun. Chatissa keskustallaan kirjoittamalla chat-kenttään, mutta tarvittaessa keskustelulle voidaan avata videoyhteys.

Seniorichatin ovat löytäneet niin ikääntyneet asukkaat kuin heidän läheisensä ja yhteydenotot ovat kevään aikana lisääntyneet. Chat- tai videokeskustelu on oiva kanava keskustella ammattilaisen kanssa myös iäkkään henkilön muualla Suomessa tai ulkomailla asuville läheisille.

Seniorichat on avoinna kaikille Keski-Suomen asukkaille. Tunnistautuneena palvelua voivat käyttää kaikki muut keskisuomalaiset, pois lukien Jämsän, Kinnulan sekä ulkoistettujen terveysasemien asiakkaat.

Seniorichattiin pääsee muun muassa hyvinvointialueen etusivulta.

Lisätietoja:

  • palvelupäällikkö Sari Nurmivaara, p. 050 473 1118, sari.nurmivaara(at)hyvaks.fi, Keski-Suomen hyvinvointialue, digitaalinen sote-keskus
  • Asioi sähköisesti -sivu