Hyppää pääsisältöön
Ikääntyneet ihmiset nauttivat elämästä.

Uutinen

Mielen hyvinvoinnin iltapäivästä tietoa ja kohtaamisia ikääntyneille

1.9.2022

Tietoa positiivisesta mielenterveydestä sekä mielen hyvinvointia edistävistä tekijöistä on tarjolla 65 vuotta täyttäneille keskisuomalaisille.

Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus -ohjelma järjestää Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradian lähihoitajaopiskelijoiden kanssa Mielen hyvinvoinnin iltapäivän ikääntyneille 14.9.2022.

-On tärkeää puhua mielen hyvinvoinnista ja niistä tekijöistä, joilla voi itse vaikuttaa ja edistää mielen hyvinvointia. Hyvinvoiva mieli on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin perusta ja tähän teemaan syvennymme iltapäivän aikana, kertoo projektityöntekijä Maria Pynnönen Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus -ohjelmasta.

Gradian opiskelijat ovat tilaisuudessa mukana ja keskustelevat ikääntyneiden kanssa. Ohjelmassa on myös kehon hyvinvoinnista huolehtimista, tiedon jakamista sekä yhteislaulua.

Toiminnan järjestäminen on osa Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus -ohjelman mielenterveys- ja päihdepalveluketjujen kehittämistä, jossa tavoitteena on muun muassa helposti saavutettavien ja mielen hyvinvointia edistävien palveluiden kehittäminen.

Aika ja paikka

  • Keskiviikko 14.9.2022 klo 12.30−15.00
  • Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia, Kukkulan kampus, Keskussairaalantie 21, Jyväskylä

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tilaisuuteen 9.9.2022 mennessä Sami Savoselle puhelimitse 040 708 6040 tai sähköpostitse sami.savonen@jyvaskyla.fi.

Tilaisuuden osallistujamäärä 20 henkilöä. Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan! Kahvitarjoilu.

Liitteet:

Lisätietoja:

  • Maria Pynnönen, projektityöntekijä, Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus -ohjelma, maria.pynnonen(at)jyvaskyla.fi, p. 040 571 5380