Hyppää pääsisältöön

Kohti syömisen tasapainoa -webinaarin tallenne katsottavissa

4.5.2022

Tilaisuuden tallenne on katsottavissa verkossa 18.5.2022 asti. Tämän jälkeen tallenteen saat Miina-Maria Kivelältä sähköpostitse.

Mitkä asiat edistävät hyvinvointiamme ja miten voimme itse niihin vaikuttaa? Mitkä tekijät vaikuttavat arjen ruokavalintoihimme?

Arjen ruokavalintoihimme vaikuttavat monet tiedostamattomat asiat, kuten tunteet, vireystila, stressi ja ympäristön vihjeet. Yhdessä syömisellä, mukavilla ruokailutilanteilla, positiivisella ruoka- ja kehopuheella, kannustavilla ja hyviin valintoihin ohjaavilla ympäristön vihjeillä on suuri merkitys siihen, millainen suhde ruokaan meille muodostuu ja kuinka monipuolisia ruokavalintamme ovat. 

Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus -ohjelma järjesti 3.5.2022 yhdessä Ähky-hankkeen kanssa Kohti syömisen tasapainoa -webinaarin, jossa käytiin läpi hyvinvointiin, terveyteen, ravitsemukseen sekä arjen valintoihin liittyviä teemoja.

Katso tilaisuuden tallenne

Tilaisuuden tallenne (1 h 23 min) on katsottavissa verkossa kaksi viikkoa eli 18.5.2022 asti, jonka jälkeen tilaisuuden tallenteen saa Miina-Maria Kivelältä sähköpostitse: miina-maria.kivela(at)jyvaskyla.fi.

Katso tilaisuuden tallenne Keski-Suomen hyvinvointialueen YouTube-kanavalta.

Apua on saatavilla

Tilaisuus oli onnistunut ja aiheet herättivät hyvää keskustelua. Etäyhteyksien päässä oli noin 20 sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaista ja asiasta kiinnostuneita asukkaita ja muita sidosryhmiä.

Suvi Björkqvist Ähky-hankkeesta kertoi, että esimerkiksi hallitsemattoman syömisen haasteisiin on tukea ja apua saatavilla ja sitä kannattaa hakea esimerkiksi Ähky-hankkeen itsenäisesti työstettävästä materiaalista tai ryhmätoiminnasta.

Lisätietoja: 

  • Miina-Maria Kivelä. projektityöntekijä, palveluketjut, Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus -ohjelma, p. 050 454 7873, miina-maria.kivela(at)jyvaskyla.fi