Hyppää pääsisältöön
Pelastustoimen ammattilaiset kävelevät Keski-Suomen pelastusaseman edessä, kuvassa myös ambulanssi.

Uutinen

Keski-Suomen hyvinvointialueen turvallisuuslautakunnan päätöksiä 30.8.2023

30.8.2023

Lautakunta hyväksyi kokouksessaan 30.8.2023 asiat pääosin esityslistan mukaisesti.

Poikkeuksena olivat asiat numero 43 ja 44. Lautakunta evästi kokouksessaan sekä pelastustoimen että ensihoidon palvelutasopäätösten jatkovalmistelua esittelijän kokouksessa tekemien ehdotusten mukaisesti. Evästyksessään lautakunta kiinnitti erityistä huomiota palvelutasopäätöksissä kuvatun toiminnan, investointien, kalustohankintojen ja rekrytointien nettokustannusvaikutuksiin.

Turvallisuuslautakunnan ohjeistus ja koonti annetuista lausunnoista toimitetaan palvelutasopäätösten valmistelusta vastaaville. Turvallisuuslautakunta käsittelee pelastustoimen ja ensihoidon palvelutasopäätöksiä seuraavan kerran 27.9.2023.

Lisäksi turvallisuuslautakunta antoi lausuntonsa sote-palvelujen järjestämisen linjauksista. Lautakunta painotti lausunnossaan mm. digitalisaation hyödyntämistä sekä kiirevastaanottojen ja liikkuvien palvelujen laajentamista.

Kokouksen esityslista

Turvallisuuslautakunnan kokouksen esityslista liitteineen on osoitteessa www.hyvaks.fi/hyvinvointialue/lautakunnat ja suora linkki lautakunnan listaan. Lista on pdf-muodossa.

Lautakunnan kokouksen pöytäkirja julkaistaan hyvaks.fi-verkkosivuilla heti kun se on tarkastettu.

Huomaattehan, että päätöstiedotteen sanamuodot eivät välttämättä ole täysin samat, kuin ne lopullisessa pöytäkirjassa ovat. Asiasisältö on kuitenkin sama.

 

Lisätietoja:

•                    Turvallisuuslautakunnan puheenjohtaja Sanna Rajala, p. 040 705 6705 ja varapuheenjohtaja Marko Kolula, p. 040 822 1236

•                    Riskienhallintajohtaja Simo Oksanen, p. 040 552 1263, simo.oksanen(at)hyvaks.fi, turvallisuuslautakunnan esittelevä viranhaltija