Hyppää pääsisältöön
Nainen näyttää Keski-Suomen hyvinvointialueen karttaa.

Uutinen

Keski-Suomen hyvinvointialueen laskuja voi maksaa käteisellä pankin toimipisteiden lisäksi Kyllön kassapisteessä Jyväskylässä

11.1.2023

Hyvinvointialueen laskuja voi maksaa käteisellä myös Kyllön terveysaseman kassapisteessä.

Hyvinvointialueen ensimmäiset asiakasmaksut tulevat asiakkaille alkuvuodesta. Asiakkaat maksavat laskunsa nykyisin pääasiassa omassa verkkopankissa e-laskuna.

Keski-Suomen hyvinvointialueen laskuja voi maksaa käteisenä pankin toimipisteen lisäksi käteisellä rahalla tai pankkikortilla myös Kyllön terveysaseman kassapisteessä (Keskussairaalantie 20) Jyväskylässä. Kassapiste on avoinna maanantaista torstaihin klo 10–12 ja 13–14. Kassapisteellä maksettaessa laskuun ei lisätä muita kuluja. Kyllön kassapisteessä voi maksaa vain hyvinvointialueen laskuja.

Uudet sopimukset voimaan pankin kanssa

Keski-Suomen hyvinvointialueen asiakkaat laativat uudet valtuutuksen oman pankkinsa kanssa.

Keski-Suomen hyvinvointialuetta koskevan suoramaksu- tai e-laskutilauksen voi tehdä jo etukäteen itsenäisesti, ennen ensimmäisen laskun saapumista.

Valtuutuksen tekeminen verkkopankissa

  1. Tarvitset henkilötunnuksen: Aiemmin e-laskusopimukseen on vaadittu laskun numero tai asiakasnumero, mutta nyt se onnistuu ainoastaan henkilötunnuksella eli olemassa olevaa laskua ei tarvita.
  2. Tarvitset laskuttajan nimen: Keski-Suomen hyvinvointialue tai y-tunnus 3221318-2.

Nämä kattavat kaikki hyvinvointialueelta tulevat laskut.

Uudet sopimukset kattavat kaikki hyvinvointialueelta tulevat laskut jatkossa. Valtuutuksen jälkeen suoramaksu- ja e-laskupalvelu toimii kuten ennenkin, mutta huomioittehan, että alussa saattaa esiintyä pieniä viiveitä laskuttajan aikatauluista johtuen.

Suoramaksuvaltuutuksen tekeminen pankissa

Neuvontaa suoramaksusopimuksen osalta voit tiedustella omasta pankistasi. Suoramaksusopimuksen tekemistä varten tarvitset henkilötunnuksen ja laskuttajan nimen.

Uutinen suoramaksu- ja e-laskuveloituksia koskevista muutoksista hyvaks.fi:n verkkosivulla. 

Lisätietoja
•    maksuliikepäällikkö Jaana Äijö, p.  014 269 1566