Hyppää pääsisältöön

Palvelemme kesäaikaan osin rajoitetuin aukioloajoin.

Katso poikkeusaukioloajat täältä.
Henkilö kävelee kadulla ja puhuu matkapuhelimeen.

Uutinen

Keski-Suomen hyvinvointialueen ASSI 2 -hanke osallistuu SuomiAreenaan Porissa

13.6.2023

Keski-Suomen hyvinvointialueen ASSI 2 -hanke pääsee mukaan keskustelemaan tiistaina 27.6.2023 SuomiAreenan tilaisuuteen.

SuomiAreenassa keskustellaan Sosiaali- ja terveysministeriön asunnottomuushankkeiden ja Vailla vakinasta asuntoa ry:n kesken paremmista ratkaisuista asunnottomuuteen. Ohjelmaa voi seurata paikan päällä tai striimattuna MTV Katsomossa.

ASSI 2 -hanke on sosiaali- ja terveysministeriön rahoittama asunnottomuutta vähentävien sosiaali- ja terveyspalvelujen ASSI asunto ensin -hankkeen täydennyshanke. Hanke kehittää monialaisia liikkuvia ja matalan kynnyksen palveluja tai toimintamalleja, joiden kautta erityisen tuen tarpeessa oleva henkilö saa sujuvasti avun yksilöllisiin tarpeisiinsa. Kehittämistyö sovitetaan yhteen maakunnan Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus -ohjelman kehittämistyön kanssa.

SuomiAreena on Suomen suurin yhteiskunnallinen festivaali, jonka ohjelmassa on laajasti yhteiskunnallista keskustelua eri alan ammattilaisten, asiantuntijoiden, päättäjien ja vaikuttajien kesken.

Mitä haluaisit sanoa tai kysyä asunnottomuuteen liittyvistä ratkaisuista?

Keskisuomalaisilla on mahdollisuus osallistua SuomiAreenan keskusteluun esittämällä ennakkokysymyksiä ja kommentteja teemaan liittyen. Voit lähettää omat kysymyksesi sähköpostilla Ritva Anttoselle (ritva.anttonen@hyvaks.fi) perjantaihin 16.6.2023 mennessä.

Lue lisää aiheesta:

Lisätietoja: