Hyppää pääsisältöön
Nuori tyttö ja poika istuvat metsässä.

Uutinen

Keski-Suomen asukas, kerro ajatuksiasi hyvinvointialueen asiakasviestinnästä – vastaa kyselyyn 18.9. mennessä

2.9.2022

Mistä hyvinvointialueen asioista haluat tietoa, ja mitkä ovat parhaat kanavat tiedon vastaanottamiseen?

Keski-Suomen hyvinvointialue kysyy asukkailtaan ja asiakkailtaan, mistä asioista he kaipaavat tietoa, kun sosiaali- ja terveyspalvelut sekä pelastuspalvelut siirtyvät hyvinvointialueen järjestettäväksi 1.1.2023. Asukas- ja asiakasviestinnällä tuetaan sujuvaa ja turvallista siirtymää Keski-Suomen hyvinvointialueelle. 
 
Vastaa siis kyselyyn ja kerro mistä hyvinvointialueen asioista haluat tietoa, ja mitkä ovat parhaat kanavat tiedon vastaanottamiseen.  Kyselyssä voit kertoa samalla muita toiveitasi Keski-Suomen hyvinvointialueen asiakasviestintään liittyen.  
 
Kyselyyn ehdit vastaamaan 18.9. saakka verkosta löytyvällä kyselylomakkeella. Kyselyyn vastaaminen vie aikaa vain muutaman minuutin. Kiitos vastauksestasi! Kyselyn tuloksia hyödynnetään hyvinvointialueen viestinnän suunnittelussa ja kehittämisessä. 

Kyselylomakkeeseen tästä.

Lisätietoja: 

  • Tero Manninen, viestinnän projektipäällikkö, Keski-Suomen hyvinvointialue, p. 040 707 1508, tero.manninen(at)hyvaks.fi 
  • Sanna-Riikka Koponen, viestintäpäällikkö, Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus -ohjelma, p. 050 598 8481, sanna-riikka.koponen(at)jyvaskyla.fi