Hyppää pääsisältöön

Kesän poikkeusajat pienillä terveysasemilla käynnistyvät pääosin juhannuksen jälkeen

22.6.2023

Niillä terveysasemilla, joihin kesä tuo muutoksia koskevat lomakauden aikana ennen kaikkea lääkäri- ja hoitajavastaanottoja sekä joissain kunnissa myös laboratorionäytteiden vastaanottoja.

Keski-Suomen hyvinvointialueen terveysasemien palvelut toimivat valtaosiltaan normaalisti läpi kesän. Niillä terveysasemilla, joihin kesä tuo muutoksia koskevat lomakauden aikana ennen kaikkea lääkäri- ja hoitajavastaanottoja sekä joissain kunnissa myös laboratorionäytteiden vastaanottoja. Korvaavia palveluita tarjotaan näiden alueen asukkaille toisilla terveysasemilla. Suurimmalla osalla terveysasemista toiminnan muutokset ajoittuvat juhannuksesta heinäkuun loppupuolelle. Syynä kesän poikkeukselliseen palvelutarjontaan ovat työntekijöiden kesälomat ja sijaisten heikko saatavuus.

Multian, Petäjäveden, Uuraisten, Toivakan, Luhangan ja Säynätsalon terveysasemilla lääkäri- ja hoitajavastaanottojen kesäsulut ajoittuvat juhannuksesta heinäkuun loppuun ajanjaksolla 26.6.-30.7.2023. Tarkemmat tiedot kesän aukioloajat -sivultamme.

Konneveden terveysasemalla lääkärivastaanottojen kesäsulut ovat ajanjaksolla 3.7.-30.7.2023 ja Lievestuoreella hoitajavastaanottojen kesäsulut ajoittuvat heinäkuulle ajanjaksolle 3.7.-31.7.2023. Tarkemmat tiedot kesän aukioloajat -sivultamme.

Kannonkosken, Kivijärven ja Kyyjärven terveysasemilla kesä toi terveysasemien palveluihin erityyppisiä muutoksia jo kesäkuun alussa ja muutokset jatkuvat elokuun alkuun saakka (5.6.-1.8.2023). Tarkemmat tiedot kesän aukioloajat -sivultamme.

Nettisivuillemme kesän aukioloajat -sivullemme on koottu myös kaikkien muiden Keski-Suomen hyvinvointialueen palveluiden tiedot, joihin kesäaika tuo muutoksia. Sivuja päivitetään tarpeen mukaan läpi kesän.