Hyppää pääsisältöön

Potilastietojärjestelmän päivitys 27.–28.4. hidastaa päivystyspotilaiden hoitoprosesseja Sairaala Novassa, Laukaassa ja Keuruulla. Kiireettömissä tilanteissa, joissa vaiva ei vaadi välitöntä hoitoa, toivomme asiakkaidemme odottavan maanantaihin.

Lue lisää.
Hyvinvointialueen kesärekrytoinnit alkaneet

Uutinen

Kesäksi töihin Keski-Suomen hyvinvointialueelle

10.1.2024

Hyvinvointialueelle etsitään kesäsijaisia eri puolille Keski-Suomea monenlaisiin tehtäviin.

Keski-Suomen hyvinvointialueen rekrytoinnit kesälle 2024 ovat käynnistyneet ja työntekijöitä haetaan koko maakunnan alueelle, kaikkiin hyvinvointialueen kuntiin.

Kesäsijaisuuksia on tarjolla hammashoitajille, hoito- ja perustason ensihoitajille, hoiva-avustajille, kätilöille, laboratoriohoitajille, laitos- ja sairaalahuoltajille, lähihoitajille, näytteenottajille, röntgenhoitajille, sairaanhoitajille, suuhygienisteille sekä terveydenhoitajille. Myöhemmin tammi-helmikuussa avautuvat myös erityisryhmien ohjaajien, lääketieteen opiskelijoiden, potilaskuljettajien sekä ruokapalvelutyöntekijöiden kesäsijaisuudet.

Tervetulleita sekä kokeneet konkarit että uransa alussa olevat

Haettavat kesäsijaisuudet ovat erimittaisia ja hakija voi vaikuttaa myös sijaisuuden alkamisajankohtaan. Sijaisuudet ajoittuvat kesälomakauden ajalle, lähtökohtaisesti toukokuun alusta syyskuun loppuun. Kesätöitä on tarjolla niin valmistuneille ammattilaisille kuin alojen opiskelijoille.

Kaikki avoimet kesäsijaisuudet löytyvät kesärekrytointien koontisivulta

Kesäsijaisuuksien lisäksi hyvinvointialueella on jatkuvasti tarjolla eri tehtävissä myös keikkatyömahdollisuuksia.