Hyppää pääsisältöön

Uutinen

Kerro ajatuksiasi Keski-Suomen hyvinvointialueen ulkoasusta – vastaa kyselyyn 18.9. mennessä

9.9.2022

Kyselyn tuloksia hyödynnetään hyvinvointialueen visuaalisen ilmeen kehittämisessä. Kiitos vastauksestasi!

Keski-Suomen hyvinvointialueen valmistelun visuaalinen ilme eli ulkoasu otettiin käyttöön viime syksynä. Visuaalisen ilmeen pohjana hyödynnettiin pohjana aiemmassa sote-uudistuksen valmistelussa tehtyä pohjatyötä ja valtakunnallisen sote-uudistuksen värimaailmaa ja graafisia elementtejä.

Keräämme kaikille avoimella kyselyllä ajatuksia ja näkemyksiä Keski-Suomen hyvinvointialueelle suunnitellusta ulkoasusta kyselylomakkeella. Kysely on avoinna 18.9. saakka. Kyselyyn vastaaminen vie aikaa muutaman minuutin.

Saavutettava ja erottuva ulkoasu

Visuaalinen ilme tule olla saavutettava ja sen huomioarvo tulee olla hyvä sekä painomateriaaleissa että digitaalisissa ympäristöissä. Ilmee kiteyttää Keski-Suomen hyvinvointialueen olemuksen. Ulkoasulla pyritään myös erottumaan ja sillä ei tule olla yhteyksiä muihin organisaatioihin.  
 

Lisätietoja:

  • Tero Manninen, viestinnän projektipäällikkö, Keski-Suomen hyvinvointialue, p. 040 707 1508, tero.manninen(at)hyvaks.fi
  • Sanna-Riikka Koponen, viestintäpäällikkö, Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus -ohjelma, p. 050 598 8481, sanna-riikka.koponen(at)jyvaskyla.fi