Hyppää pääsisältöön

Palvelemme kesäaikaan osin rajoitetuin aukioloajoin.

Katso poikkeusaukioloajat täältä.
Terveydenhoitaja esittelee ehkäisyvalmisteita.

Uutinen

Jyväskyläläiset alle 25-vuotiaat voivat jatkossa tilata maksuttoman ehkäisyn tuotteita pakettilokerikosta noudettavaksi

27.6.2024

Jyväskyläläiset alle 25-vuotiaat nuoret voivat 1.7. alkaen tilata voimassa olevan reseptinsä mukaisia maksuttomia ehkäisyvalmisteita sähköisesti ja noutaa ne Kyllön terveysaseman eteisen jakeluautomaatin lokerikosta.

Jakeluautomaattiin voi tilata myös maksuttomia kondomeja. Ehkäisyvalmisteet tilataan sähköisesti osoitteessa www.hyvis.fi. Palvelu edellyttää vahvan tunnistautumisen henkilöllisyyden varmistamiseksi.
 
Tuotteet toimitetaan lokerikkoon noin kolmen arkipäivän kuluessa tilauksesta. Asiakas saa ilmoitusviestin puhelimeensa, kun tilaus on noudettavissa. Lokeron luukku avautuu viestissä olevalla koodilla tai QR-koodilla. Jakeluautomaattilokerikko on avoinna maanantaista sunnuntaihin klo 7.00–19.30 Kyllön terveysaseman pääaulan eteisessä, osoitteessa Keskussairaalantie 20. 

Palvelu ei koske Tikkakoskella, Korpilahdella tai Säynätsalossa asuvia, jotka asioivat edelleen lähineuvolassaan.

Näin tilaat ehkäisyvalmisteita

Tilaa tuotteet osoitteessa www.hyvis.fi: valitse Keski-Suomi, kirjaudu asiointipalveluun, valitse Jyväskylän terveyspalvelut, valitse sitten maksuton jakeluautomaatti ja täytä lomake.

Keskisuomalainen nuori voi varata ajan ehkäisyasioissa oman alueensa ehkäisyneuvolaan, keskitettyyn seksuaaliterveysyksikköön Jyväskylässä tai Äänekoskella, kouluterveydenhuoltoon tai opiskeluterveydenhuoltoon. Lisäksi yli 16-vuotiaat voivat asioida seksuaalineuvonnan videovastaanotolla ehkäisyn aloitusasioissa.

Lisätietoja: 

  • Neuvolat ja seksuaaliterveyspalvelut, palveluvastaava Niina Romo, p. 040 515 8720, niina.romo(at)hyvaks.fi, paikalla 28.6. saakka ja 29.7. alkaen
  • Neuvolat ja seksuaaliterveyspalvelut, palveluvastaava Tanja Halinen, p. 040 704 5438, tanja.halinen(at)hyvaks.fi
  • Maksuton ehkäisy alle 25-vuotiaille