Hyppää pääsisältöön

Potilastietojärjestelmän päivitys 27.–28.4. hidastaa päivystyspotilaiden hoitoprosesseja Sairaala Novassa, Laukaassa ja Keuruulla. Kiireettömissä tilanteissa, joissa vaiva ei vaadi välitöntä hoitoa, toivomme asiakkaidemme odottavan maanantaihin.

Lue lisää.
Hyvinvointialuejohtaja Tollet

Uutinen

Jan Tollet aloittaa hyvinvointialuejohtajana 15.8.

4.8.2022

Diplomi-insinööri Jan Tollet aloittaa Keski-Suomen hyvinvointialueen hyvinvointialuejohtajana 15. elokuuta.

Hyvinvointialuejohtaja vastaa hyvinvointialueen ylimpänä viranhaltijana uuden organisaation kokonaisjohtamisesta ja johtaa sen toimintaa, henkilöstöä, hallintoa ja taloutta.

Hyvinvointialuejohtaja vastaa lisäksi aluevaltuuston ja - hallituksen palvelutoiminnalle asettamien strategisten, toiminnallisten ja taloudellisten tavoitteiden toteutumisesta. Hyvinvointialuejohtaja vastaa myös hyvinvointialueen kansallisista hyvinvointialueneuvotteluista, yhteistyöalueen neuvotteluista, kuntien kanssa sekä valtion viranomaisten kanssa tehtävästä sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen yhteistyöstä sekä alueellisesta, kansallisesta ja kansainvälisestä edunvalvonnasta aluevaltuuston ja aluehallituksen linjausten mukaisesti.

Hyvinvointialuelain mukainen johtajasopimus allekirjoitettiin tänään. Tolletin palkka on 15 000 euroa kuussa. Johtajasopimus on liitteenä.

Lisätietoja:

  • aluehallituksen puheenjohtaja Maria Kaisa Aula, p. 050 530 9697
  • Jan Tollet, p. 044 717 4000