Hyppää pääsisältöön

Palvelemme jouluna ja vuodenvaihteessa osin rajoitetuin aukioloajoin.

Katso poikkeusaukioloajat täältä.
Kaksi henkilöä istuu pöydän ääressä vieretysten mukit kädessään hymyillen toisilleen.

Uutinen

IPS-työhönvalmennuksesta hyviä tuloksia mielenterveyden häiriöistä kuntoutuvien työllistymiseen – tervetuloa loppuseminaariin!

11.11.2024

Tervetuloa Keski-Suomen kestävän kasvun ohjelman IPS – Sijoita ja valmenna! -toimintamallin loppuseminaariin keskiviikkona 11.12.2024 klo 9–15.30.

*Lisätty tieto etäosallistumismahdollisuudesta (9.12.)

Seminaarin aamupäivässä kuullaan puheenvuorot toipumisorientaatiosta sekä psykoosiin sairastuneiden työllistymisestä. Iltapäivällä syvennytään hankkeen tuloksiin niin Keski-Suomessa kuin kansallisesti sekä kuullaan asiakkaan ja työnantajan kokemuksia IPS-työhönvalmennuksesta. Tutustu loppuseminaarin ohjelmaan tästä.

Seminaarissa on kiinnostavaa asiaa niin sote-alan ammattilaisille ja järjestöille, yrittäjille ja muille työnantajille kuin työllisyys- ja elinkeinopalveluiden ammattilaisille.

Seminaari järjestään ammattiopisto Gradian Priimuksella auditorio Pruuvissa (Taulumäentie 45, Jyväskylä). Kahvitarjoilut sekä ruokailu ovat osallistujille maksuttomia.

Ilmoittaudu mukaan 3.12. mennessä tästä linkistä.

Seminaaria voi seurata myös etänä. Etäosallistuminen ei vaadi ilmoittautumista. Voit liittyä mukaan tästä linkistä.

Lisätietoja

Sampsa Nyyssönen
050 563 1331, sampsa.nyyssonen(at)hyvaks.fi
Projektipäällikkö, Keski-Suomen kestävän kasvun ohjelma

IPS-työhönvalmennusta on kehitetty osana Keski-Suomen kestävän kasvun ohjelmaa, jonka tavoitteena on, että keskisuomalaiset saavat tarvitsemansa sosiaali- ja terveyspalvelut yhdenvertaisesti, helposti, kynnyksettömästi ja monikanavaisesti. Ohjelman tavoitteena on purkaa koronan aiheuttamaa sosiaali- ja terveydenhuollon hoito-, kuntoutus- ja palveluvelkaa, nopeuttaa hoitoon pääsyä pysyvästi ottamalla käyttöön uusia toimintatapoja sekä edistää sosiaali- ja terveydenhuollon uudistuksen toteutumista.

Ohjelman rahoituksesta vastaa sosiaali- ja terveysministeriö. Rahoitus tulee EU:n kertaluonteisesta elpymisvälineestä (Next Generation EU). Ohjelma noudattaa kansallisen Kestävän kasvun ohjelman suuntaviivoja ja kehittäminen kulkee rinnakkain Keski-Suomen hyvinvointialueen strategian kanssa.

Image