Hyppää pääsisältöön
Järvimaisema

Uutinen

Hyvinvointialueen johtavia virkoja ulkoiseen hakuun

26.8.2022

Keski-Suomen hyvinvointialueelle oli haettavana sisäisessä hakumenettelyssä kesä-heinäkuussa 11 vastuualue- ja palvelujohtajan virkaa.

Avoimet virat herättivät positiivista kiinnostusta. Avoimiin virkoihin tuli yhteensä 62 hakemusta.

- Saimme useita erinomaisia hakemuksia. Tästä kiitokset hakeneille. Konsernipalveluiden vastuualuejohtajien ja palvelujohtajien virat laitetaan ulkoiseen hakuun. Näihin oli melko vähän hakijoita ja nämä virat ja tehtävät ovat niiden laajuuden vuoksi vaativia hyvinvointialueella. Tehtävissä edellytetään laaja-alaista ja monipuolista kyseisten tehtäväalueiden tuntemusta ja kokemusta vastaavista tehtävistä, hyvinvointialuejohtaja Jan-Johannes Tollet kertoo.

Sosiaali- ja terveyspalveluiden vastuualuejohtajien valintaprosessi etenee mahdollisten haastattelujen kautta päätöksentekoon.

Konsernipalvelujen vastuualuejohtajien, eli strategiajohtajan ja palvelutuotannon tukipalvelujohtajan virat on laitettu ulkoiseen hakuun. Palvelujohtajien virkojen ulkoista hakua vielä valmistellaan. Haettavaksi tulevat myöhemmin

  • hallintojohtaja,
  • talousjohtaja,
  • HR-johtaja,
  • viestintäjohtaja ja
  • tietohallintajohtaja.

Keski-Suomen hyvinvointialue aloittaa toimintansa 1.1.2023 ja vastaa sen jälkeen yli 270 000 keskisuomalaisen asukkaan sosiaali- ja terveyspalveluista sekä palo- ja pelastustoimesta. Hyvinvointialueesta muodostuu samalla Keski-Suomen suurin työnantaja, jonka palveluksessa työskentelee yli 11 500 osaajaa. Hyvinvointialueen budjetti on noin miljardi euroa.

Keski-Suomen hyvinvointialueen avoimet työpaikat: hyvaks.fi/rekry.

Lisätietoja:
hyvinvointialuejohtaja Jan-Johannes Tollet, jan.tollet@hyvaks.fi, p. 050 400 0073