Hyppää pääsisältöön

Potilastietojärjestelmän päivitys 27.–28.4. hidastaa päivystyspotilaiden hoitoprosesseja Sairaala Novassa, Laukaassa ja Keuruulla. Kiireettömissä tilanteissa, joissa vaiva ei vaadi välitöntä hoitoa, toivomme asiakkaidemme odottavan maanantaihin.

Lue lisää.
Järvimaisema

Uutinen

Hyvinvointialueen johdon tukipalveluille valittu vetäjiä

3.11.2022

Keski-Suomen hyvinvointialueelle on valittu talous-, tietohallinto- ja viestintäpalvelujen johtajat.

Talousjohtajaksi on valittu kauppatieteiden maisteri Aija Suntioinen, joka toimii tällä hetkellä Keski-Suomen sairaanhoitopiirin talousjohtajana ja hyvinvointialueella talouden vastuuvalmistelijana. Aija Suntioinen on toiminut laajoissa ja vaativissa johtamistehtävissä ja hänellä useamman vuoden kokemus talousjohtajan tehtävistä. Hänellä on lisäksi sosiaali- ja terveysalan johtamiskoulutusta. Hän on osallistunut hyvinvointialueen valmistelutehtäviin.

Tietohallintojohtajaksi on valittu diplomi-insinööri Ari-Pekka Paananen, joka toimii tällä hetkellä Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin tietohallintojohtajana. Ari-Pekka Paanasella on vahva johtamisosaaminen: hän on toiminut tietohallintojohtajana sekä myyntijohtajana. Hänellä on myös johtamiskoulutusta. Lisäksi hänellä on kokemusta ICT-arkkitehtuurista.

Viestintäjohtajaksi on valittu Tero Manninen, joka toimii tällä hetkellä projektipäällikkönä hyvinvointialueen viestintätehtävissä. Tero Mannisella on koulutusta viestinnästä. Hänellä on pitkä kokemus viestinnän tehtävistä ja useamman vuoden kokemus viestintäjohtajana. Hänellä on myös kokemusta erilaisista kehittämistehtävistä sekä hyvinvointialueen valmistelutehtävistä.

Valitut tulevat vastaamaan palvelualueensa prosesseista sekä niiden johtamisesta, ohjaamisesta ja kehittämisestä. Lisäksi he vastaavat palvelualueidensa palveluista, jotka tukevat hyvinvointialueen palvelutuotantoa, johtamista, järjestämistä, strategiaa ja päätöksentekoa. Palvelualueet sijoittuvat johdon tukipalveluihin. Johdon tukipalveluihin on valittu jo aiemmin hallintojohtaja. HR-johtajan viran hakuaikaa aiotaan vielä jatkaa.

Kelpoisuusvaatimuksena virkoihin oli soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja toimialan tuntemus sekä riittävä johtamiskokemus.

Uusien johtajien valinnan teki hyvinvointialuejohtaja Jan-Johannes Tollet ja valittujen tuleva esihenkilö, konsernipalveluiden toimialajohtaja Lasse Leppä.

Virat ovat olleet ulkoisessa haussa ajalla 9.9.-26.9.2022. Talousjohtajan virkaan tuli 8 hakemusta, tietohallintojohtajan virkaan ja viestintäjohtajan virkaan tuli kumpaankin 12 hakemusta.

Lisätietoja:

  • hyvinvointialuejohtaja Jan-Johannes Tollet, p. 050 400 0073, jan.tollet(at)hyvaks.fi
  • konsernipalveluiden toimialajohtaja Lasse Leppä, p. 050 599 9545, lasse.leppa@hyvaks.fi