Hyppää pääsisältöön
Järvimaisema

Uutinen

Hyvä arki kaikille – Keski-Suomen hyvinvointialueen keskustelutilaisuus Muuramessa 27.9.

21.9.2022

Miten Keski-Suomen hyvinvointialueesta tehdään ihmislähtöinen? Miten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluiden tulisi toimia asukkaiden kannalta? Millaisia odotuksia eri toimijoilla ja keskisuomalaisilla on hyvinvointialueelle?

Kaikille avoin Hyvä arki kaikille -teemainen keskustelutilaisuus järjestetään tiistaina 27.9. kello 18.00–19.30 Muuramen kulttuurikeskuksen Muuramesalissa, osoitteessa Nisulantie 1. Kahvitarjoilu alkaa kello 17.30.

Yhteistä keskustelua tilaisuudessa pohjustavat aluevaltuuston puheenjohtaja Jani Kokko, aluehallituksen puheenjohtaja Maria Kaisa Aula, hyvinvointialuejohtaja Jan-Johannes Tollet ja Muuramen kunnanjohtaja Ari Ranta-Aho.

Katso tilaisuuden tarkempi ohjelma: Hyvä arki kaikille - Keski-Suomen hyvinvointialueen keskustelukierros Muuramessa | HyvaKS.fi

Tervetuloa mukaan keskustelemaan!

Keski-Suomen hyvinvointialueen Hyvä arki kaikille -keskustelutilaisuuksiin voi osallistua myös 11.10. Äänekoskella, 8.11. Laukaassa ja 22.11. Keuruulla. Äänekosken 11.10. ja Laukaan 8.11. tilaisuuksia on mahdollista seurata myös suorana lähetyksenä osoitteessa www.hyvaks.fi ja niissä käytävään keskusteluun voi osallistua etänä.

Lisätietoja tulevista tilaisuuksista verkkosivuiltamme:

Aluehallitus tapaa henkilöstöä ja kuntajohtoa

Hyvinvointialueen aluehallitus vierailee samoina päivinä kunnissa, joissa keskustelutilaisuudet pidetään. Aamupäivän aikana aluehallitus tekee työpaikkavierailun Muuramen terveysasemalle, jossa tutustutaan terveysaseman toimintaan ja tavataan henkilöstöä. Lisäksi aluehallituksen edustajat tapaavat Muuramen, Toivakan, Joutsan ja Luhangan kuntajohtoa.

Iltapäivällä aluehallitus pitää oman kokouksensa Muuramessa ennen illalla pidettävää, keskisuomalaisille suunnattua keskustelutilaisuutta. Iltapäivällä on myös hyvinvointialueen järjestämä paikallislehdille suunnattu mediatilaisuus.

Keski-Suomen hyvinvointialue palvelee 1.1.2023 alkaen noin 273 000 keskisuomalaista.

Lisätietoja 

  • aluehallituksen puheenjohtaja Maria Kaisa Aula, p. 050 530 9697 
  • hyvinvointialuejohtaja Jan-Johannes Tollet, p. 050 400 0073
  • tilaisuuksien järjestelyt: viestinnän asiantuntija Hanne Joenaho, p. 014 269 5946