Hyppää pääsisältöön
Järvimaisema

Uutinen

Hyvä arki kaikille – Keski-Suomen hyvinvointialueen keskustelukierros Jyväskylässä 3.5. 

28.4.2022

Mikä on Keski-Suomen hyvinvointialue? Millainen sen tulisi olla? Miten sen tulisi palvella asukkaitaan? Millaisia odotuksia eri toimijoilla ja keskisuomalaisilla on hyvinvointialueelle ja sen työtä ohjaavalle strategialle?  

Keski-Suomen hyvinvointialueen keskustelukierros pysähtyy Hyvä arki kaikille -teeman ympärille tiistaina 3.5. kello 17.00–19.00 Jyväskylän yliopiston päärakennuksen juhlasalissa, osoitteessa Seminaarikatu 15. Kahvitarjoilu alkaa kello 16.30. 
  
Yhteistä keskustelua tilaisuudessa pohjustavat aluehallituksen puheenjohtaja Maria Kaisa Aula, aluevaltuuston puheenjohtaja Jani Kokko, aluevaltuuston 1. varapuheenjohtaja Aila Paloniemi, aluehallituksen 1. varapuheenjohtaja Ville Väyrynen, vt. hyvinvointialuejohtaja Kati Kallimo, Jyväskylän kaupunginjohtaja Timo Koivisto sekä maakuntajohtaja Pekka Hokkanen Keski-Suomen liitosta.
  
Tilaisuus striimataan ja keskusteluun voi osallistua myös etäyhteyksin. Tilaisuuden linkki löytyy osoitteesta www.hyvaks.fi/strategia. 
  
Keski-Suomen hyvinvointialueen Hyvä arki kaikille -keskustelukierroksen tilaisuuteen voi osallistua vielä myös 19.5. Jämsässä.   
 
Kierroksen tarkemmat ohjelmat löytyvät Hyvaks.fi verkkosivuilta:   

Keskustelukierros käynnistyi Saarijärveltä

Keskustelukierroksen ensimmäinen tilaisuus järjestettiin Saarijärvellä 27.4. Saarijärven tilaisuuden annista voi lukea Hyvaks.fi -verkkosivuilta löytyvästä uutisesta osoitteessa https://hyvaks.fi/uutiset/saarikan-alue-odottaa-hyvinvointialueelta-ketteryytta-ja-kohtuullisuutta. 

Keski-Suomen hyvinvointialueen keskustelukierros jatkuu syksyllä.  
  
Lisätietoja  

  • aluehallituksen puheenjohtaja Maria Kaisa Aula, p. 050 530 9697  
  • vt. hyvinvointialuejohtaja Kati Kallimo, p. 050 442 2302 
  • tilaisuuksien järjestelyt: viestinnän asiantuntija Hanne Joenaho, p. 014 269 5946