Hyppää pääsisältöön
Keski-Suomen hyvinvointialueen aluevaltuusto

Aluevaltuustossa käsitellään kuntien toimittamia selvityksiä hyvinvointialueelle

23.3.2022

Keski-Suomen hyvinvointialueen aluevaltuuston toinen kokous on tiistaina 29.3. klo 16 alkaen Jyväskylän kaupungintalolla.

Aluevaltuusto käsittelee kuntien ja kuntayhtymien lähettämiä selvityksiä hyvinvointialueelle. Selvitykset koskevat siirtyvää henkilöstöä, sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen käytössä olevia toimitiloja sekä siirtyvää irtainta omaisuutta, sopimuksia ja vastuita.

Aluevaltuustolle esitetään, että se päättää ottaa kuntien ja kuntayhtymien antaman selvitykset ja esitykset vastaan sekä merkitsee selvitykset tiedokseen. Lisäksi esitetään, että aluevaltuusto lähettää ne aluehallitukselle asian valmistelua varten ja velvoittaa aluehallituksen tuomaan asian aluevaltuuston hyväksyttäväksi 31.8.2022 mennessä.

Lisäksi aluevaltuuston valtuustoryhmät pitävät puheenvuorot näkemyksistään strategian painopistealueisiin.

Aluevaltuuston kokous on seurattavissa streamina hyvinvointialueen verkkosivuilla päätöksenteko-osiossa. Yleisö voi seurata kokousta myös Jyväskylän kaupungintalolla (Vapaudenkatu 32, Jyväskylä) tätä tarkoitusta varten osoitetussa tilassa. Tilaan mahtuu noin 20 henkilöä.

Esityslista ja pöytäkirja

Esityslista on osoitteessa hyvaks.fi/paatoksenteko/aluevaltuusto (suoraan esityslistaan)

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja julkaistaan Keski-Suomen hyvinvointialueen verkkosivulla osoitteessa www.hyvaks.fi heti sen jälkeen, kun pöytäkirja on tarkastettu. Pöytäkirja valitusosoituksineen pidetään yleisesti nähtävänä osoitteessa www.hyvaks.fi maanantaina 4.4.2022.