Hyppää pääsisältöön
Keski-Suomen hyvinvointialueen aluevaltuusto

Aluevaltuusto käsittelee hallintosääntöä

28.6.2022

Aluevaltuusto käsittelee tänään 28.6. kokouksessaan Keski-Suomen hyvinvointialueen hallintosääntöä. Aluevaltuuston kokousta voi seurata suorana lähetyksenä osoitteessa hyvaks.fi/aluevaltuusto klo 16 alkaen.

Esityslistan mukaan hallintosääntöön lisättäisiin henkilöstönorganisaatio toimiala- ja vastuualuetasolle sekä nimittämisiä koskeva ns. yksi yli -periaate. Hyvinvointialuejohtajan tehtävää myös täsmennettäisiin. Lisäksi hallintosääntöön esitetään muun muassa valtuustoryhmien tukemista ja aluehallituksen puheenjohtajan mahdollisuutta toimia osa-aikaisessa luottamustoimessa.

Aluevaltuuston kokous järjestetään Teams-kokouksena. Aluevaltuuston kokousta voi seurata suorana lähetyksenä osoitteessa www.hyvaks.fi/aluevaltuusto.

Esityslista ja pöytäkirja

Esityslista on osoitteessa hyvaks.fi/aluevaltuusto (suora linkki).

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja julkaistaan Keski-Suomen hyvinvointialueen verkkosivulla osoitteessa www.hyvaks.fi heti sen jälkeen, kun pöytäkirja on tarkastettu. Pöytäkirja valitusosoituksineen pidetään yleisesti nähtävänä osoitteessa www.hyvaks.fi maanantaina 4.7.2022.