Hyppää pääsisältöön

Potilastietojärjestelmän päivitys 27.–28.4. hidastaa päivystyspotilaiden hoitoprosesseja Sairaala Novassa, Laukaassa ja Keuruulla. Kiireettömissä tilanteissa, joissa vaiva ei vaadi välitöntä hoitoa, toivomme asiakkaidemme odottavan maanantaihin.

Lue lisää.
Naisia ulkoilemassa kesäilmassa.

Uutinen

Aivoterveyttä ikääntyville – maksuton etävalmennusryhmä 65 vuotta täyttäneille keskisuomalaisille

12.8.2022

Kaipaatko tukea elämäntapojen muutokseen? Haluatko tietää enemmän aivoterveydestäsi ja oppia huolehtimaan siitä paremmin? Tule mukaan syyskuussa alkavaan maksuttomaan Aivoterveyttä ikääntyville -etävalmennusryhmään!

Etävalmennusryhmä on tarkoitettu 65 vuotta täyttäneille keskisuomalaisille, jotka ovat saaneet muistisairauden riskitestistä vähintään 6 pistettä, ja ovat kiinnostuneita edistämään aivo- ja sydänterveyttään.

-Ryhmässä keskustellaan muun muissa liikunnan, ruokailun, unen ja levon, sosiaalisten suhteiden ja mielen hyvinvoinnin teemoista. Lisäksi tehdään yhdessä erilaisia harjoituksia ja annetaan kotitehtäviä aivo- ja sydänterveyden edistämiseksi, kertoo projektityöntekijä Maiju Vuori Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus -ohjelmasta.

Ryhmästä saa ohjaajan ja ryhmän tukea terveellisten elämäntapojen toteuttamiseen.

Ilmoittautuminen:

Syksyn ryhmän ensimmäinen tapaaminen on torstaina 8.9 klo 12.00−13.30. ryhmän on tarkoitus kokoontua kerran kuussa torstaisin klo 12-13.30. Ilmoittaudu syksyn 2022 ryhmään lomakkeella.

Aivoterveyttä ikääntyville -etävalmennusryhmä on osa Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus -ohjelman palveluketjujen kehittämistyötä, jonka tavoitteena on ehkäistä muisti- ja sydänsairauksien puhkeamista, tehostaa sairauksien varhaista tunnistamista sekä lisätä asukkaiden arjen hyvinvointia.

Lisätietoja:

  • Maiju Vuori, projektityöntekijä, Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus -ohjelma, p. 040 685 0556, maiju.vuori(at)jyvaskyla.fi