Hyppää pääsisältöön
Sairaanhoitaja kannettavan tietokoneen kanssa katsoo asiakasta.

Uutinen

Äänekosken lääkäri- ja hoitajavastaanoton sekä suun terveydenhuollon puhelinnumerot muuttuvat

23.5.2023

Torstaista 1.6. alkaen Äänekosken lääkäri- ja hoitajavastaanoton sekä suun terveydenhuollon puhelinnumerot ja palveluajat muuttuvat seuraavasti.

  • Äänekosken lääkäri- ja hoitajavastaanotto p. 014 266 3000 palvelee maanantaista torstaihin klo 8–16 ja perjantaisin klo 8–15 
  • Äänekosken kiirevastaanotto p. 014 266 3001 palvelee maanantaista sunnuntaihin klo 8–18  
  • Äänekosken suun terveydenhuolto p. 014 266 3010 palvelee arkisin klo 8–16 sekä saman päivän vastaanottoaikojen peruutuksissa klo 7.30–8.00  

Samalla näiden palvelujen aikaisemmat puhelinnumerot sekä erilliset suorat puhelinnumerot omahoitajille poistuvat käytöstä. 

Puhelinpalvelunumeroon soitettaessa voit kiireellisissä asioissa valita, jäätkö puhelimeen jonottamaan tai jätätkö soittopyynnön. Kiireettömissä asioissa tiedote ohjaa sinut jättämään soittopyynnön ja soitamme sinulle takaisin. Näin kiireellisen avun tarvitsijat voidaan ohjata sujuvammin hoitoon.  

Soittaja maksaa puhelusta normaalit teleoperaattorimaksut. Teleoperaattorin perimät maksut ovat riippuvaisia asiakkaan liittymäsopimuksesta.   

Muutos on osa pohjoisen Keski-Suomen puhelinpalvelujen kehittämistä 

Koko pohjoisen Keski-Suomen alueella ollaan asteittain siirtymässä käyttämään hyvinvointialueen yhteistä MiCC-puhelinjärjestelmää, joka on muualla Keski-Suomessa jo käytössä. Saman puhelinjärjestelmän käyttö yhtenäistää ja selkeyttää palvelunumeroiden toimintaa ja hallinnointia, ja siten parantaa myös asiakasohjausta ja -palvelua koko hyvinvointialueella.  

Samasta syystä myös entisen Saarikan (Saarijärvi, Karstula, Kivijärvi, Kyyjärvi, Kannonkoski) ja Wiitaunionin (Viitasaari, Pihtipudas) alueiden lääkäri- ja hoitajavastaanottojen ja suun terveydenhuollon puhelinnumerot ovat muuttumassa kesäkuun aikana. Tiedotamme niistä myöhemmin tarkemman aikataulun varmistuttua. 

Lisätietoja: