Hyppää pääsisältöön

Tervetuloa uusille sivuillemme. Sivujamme täydennetään edelleen. Alkuvuodesta 2023 löydät sosiaali- ja terveyspalvelut myös kuntasi verkkosivuilta.

Ärsyyntynyt mies katsoo puhelinta ja lyö kättään päähänsä.

Tapahtuma

Mikä pännii? -tilaisuus Jyväskylässä

Tapahtuma-aika: 31.01.2023 12:00 - 13:30

Tapahtumapaikka: Palvelukeskus Hanska, Hannikaisenkatu 37, Jyväskylä

Pänniikö sinua jokin Jyväskylässä? Ottaako sinua päähän kenties jokin sosiaali- tai terveyspalveluihin liittyvä juttu? Tule kertomaan Jyväskylän kuulumisista. Ei ole väliä, ärsyttääkö sinua pieni tai suuri asia, me kuuntelemme ja viemme huolesi eteenpäin.

Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus -ohjelma järjestää Mikä pännii? -tilaisuuden Jyväskylässä Palvelukeskus Hanskan tiloissa tiistaina 31. tammikuuta 2023 klo 12.00–13.30. Tapahtuma on suunnattu erityisesti Jämsän asukkaille.

Tilaisuudessa ei ole erityistä ohjelmaa. Voit kertoa Jyväskylän, sosiaali- ja terveyspalveluiden tai alueen muiden palveluiden ongelmista joko puhumalla tai anonyymisti kirjoittamalla. Tilaisuuksissa ei anneta valmiita ratkaisuja asukkaiden ongelmiin ja ärsytyksen aiheisiin, vaan ne kerätään talteen ja toimitetaan asiaankuuluville ammattilaisille.

Tilaisuuden kesto on noin kaksi tuntia. Tarjolla keksiä sekä kahvia ja teetä. Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.  

Mikäli et pääse osallistumaan tilaisuuteen, voit jättää Jyväskylän kuulumisesi myös tämän verkkolomakkeen kautta.

Tule mukaan – nyt sinulla on mahdollisuus kertoa meille, mikä sinua oikeasti pännii!

Mikä pännii? -tilaisuuksien taustaa

Mikä pännii? -tilaisuudet ovat osa Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus -ohjelman sosiaalihuollon kehittämistä, jossa hanketyöntekijöillä on aito kiinnostus kuulla ja kuunnella asukkaiden kuulumisia. Tarkoituksena on kokeilla uudenlaista tapaa oppia asukkailta ja kuulla asuinalueisiin liittyvistä ilmiöistä sekä sosiaali- ja terveyspalveluihin liittyvistä ongelmista.

Voit lukea lisää tilaisuuksien taustasta uutisestamme: Mikä pännii? -tilaisuudet alkavat joulukuussa

Lämpimästi tervetuloa!

Sosiaalihuollon kehittämisohjelma, Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus -ohjelma