Hyppää pääsisältöön
Miestä ottaa nuppiin.

Mikä pännii? -tilaisuus Huhtasuolla

Tapahtuma-aika: 01.12.2022 13:00 - 15:00

Tapahtumapaikka: Huhtasuon Kylätoimisto, Nevakatu 1, 40340 Jyväskylä

Huhtasuo – se hurjamaineinen lähiö? Pänniikö sinua jokin Huhtasuolla? Ottaako sinua päähän kenties jokin sosiaali- tai terveyspalveluihin liittyvä juttu? Tule kertomaan Huhtasuon kuulumisista. Ei ole väliä, ärsyttääkö sinua pieni tai suuri asia, me kuuntelemme ja viemme huolesi eteenpäin. 

Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus -ohjelma järjestää Mikä pännii? -tilaisuuden Jyväskylän Huhtasuon Kylätoimistolla 1. joulukuuta 2022 klo 13–15. Tapahtuma on suunnattu erityisesti Huhtasuon alueen asukkaille. 

Tilaisuudessa ei ole erityistä ohjelmaa. Voit kertoa Huhtasuon, sosiaali- ja terveyspalveluiden tai alueen muiden palveluiden ongelmista joko puhumalla tai anonyymisti kirjoittamalla. Tilaisuuksissa ei anneta valmiita ratkaisuja asukkaiden ongelmiin ja ärsytyksen aiheisiin, vaan ne kerätään talteen ja toimitetaan asiaankuuluville ammattilaisille.

Tilaisuuden kesto on noin kaksi tuntia. Tarjolla piparia sekä kahvia ja teetä. Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.  

Mikäli et pääse osallistumaan tilaisuuteen, voit jättää Huhtasuon kuulumisesi myös tämän lomakkeen kautta. 

Tule mukaan – nyt sinulla on mahdollisuus kertoa meille, mikä sinua oikeasti pännii!

Mikä pännii? -tilaisuuksien taustaa

Mikä pännii? -tilaisuudet ovat osa Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus -ohjelman sosiaalihuollon kehittämistä, jossa hanketyöntekijöillä on aito kiinnostus kuulla ja kuunnella asukkaiden kuulumisia. Tarkoituksena on kokeilla uudenlaista tapaa oppia asukkailta ja kuulla asuinalueisiin liittyvistä ilmiöistä sekä sosiaali- ja terveyspalveluihin liittyvistä ongelmista.

Voit lukea lisää tilaisuuksien taustasta uutisestamme: Mikä pännii? -tilaisuudet alkavat joulukuussa

Lämpimästi tervetuloa! 

Sosiaalihuollon kehittämisohjelma, Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus -ohjelma