Hyppää pääsisältöön

Koronarokotukset ja -näytteenotto

Koronanäytteenotto on päättynyt Keski-Suomen vanhan keskussairaalan näytteenottopisteessä.

Näytteenotto toimii vain Fimlabin hengitystieinfektionäytteenottopalvelussa. Huomioithan, että terveydenhuollon ammattilainen arvioi hoidon tarpeen terveysasemalle yhteyttä ottaessasi. Tarvittaessa ammattilainen varaa ajan näytteenottoon.

Fimlabin hengitystieinfektionäytteenottopalvelu sijaitsee osoitteessa Telefoonikuja 5, Jyväskylä. Se on auki maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin.

Vanhan keskussairaalan koronanäytteenottopisteen sulkeuduttua päättyi samalla palvelutaloissa tehtävä liikkuva näytteenottopalvelu.

Myös Omaolo-palvelussa käytössä ollut ajanvarausmahdollisuus koronanäytteenottoon on päättynyt. Pystyt kuitenkin edelleen tehdä palvelussa koronavirustaudin oirearvion, jos epäilet saaneesi koronaviruksen aiheuttaman hengitystieinfektion.


Lisätietoa influenssa- ja koronarokotuksista kunnassasi löydät tästä linkistä.


Kenelle

Kaikille keskisuomalaisille

Toimi näin

Palvelu toimii vain ajanvarauksella Jyväskylän Fimlabin näytteenottokeskuksessa osoitteessa Telefoonikuja 5. Terveydenhuollon ammattilainen arvioi hoidon tarpeen terveysasemalle yhteyttä ottaessasi. Tarvittaessa sinulle varataan näytteenottoaika.