Hyppää pääsisältöön

Uutinen

Vastaa kyselyyn ja osallistu sosiaali- ja terveydenhuollon digitaalisten palveluiden kehittämiseen

7.6.2023

Sosiaali- ja terveysministeriön (STM) kyselyssä voit kertoa näkemyksiäsi siitä, millaisia tulevaisuuden digitaaliset sosiaali- ja terveyspalvelut voisivat olla. Vastaamalla voit vaikuttaa, millä tavoilla yhteisiä digitaalisia palveluita kehitetään.

Kun yhteisiä palveluita kehitetään, on tärkeää kuulla palveluiden käyttäjiä. Siksi STM kutsuu kaikki suomalaiset kertomaan näkemyksensä siitä, mihin suuntaan sosiaali- ja terveydenhuollon digipalveluita tulisi jatkossa kehittää. 

Voit vastata koko kyselyyn tai vain haluamaasi osioon. Pääset kyselyyn tästä.  Vastaaminen vie 5–15 minuuttia ja kysely on auki pe 14.7.2023 asti. 

Kysely liittyy STM:ssä valmisteilla olevaan sosiaali- ja terveydenhuollon digitalisaation ja tiedonhallinnan strategiaan. Tavoitteena on hahmottaa kehittämisen strategiset painopisteet sekä lähivuosille että pidemmälle aikavälille. 

Sähköisten palvelujen kehittäminen on tärkeä osa Keski-Suomen hyvinvointialueen strategiaa sekä yksi Keski-Suomen hyvinvointialueen Kestävän kasvun ohjelman painopisteistä. Keski-Suomen hyvinvointialueen Kestävän kasvun ohjelmassa muun muassa kehitetään uusia hyvinvointialueen digitaalisia ratkaisuja, sosiaali- ja terveyspalveluja, sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten työkaluja sekä johdon tietojohtamisen työkaluja.  

Lisätietoja: