Hyppää pääsisältöön
Kolme aikuista ulkona sauvakävelylenkille lähdössä.

Uutinen

Lähellä.fi-työpajoista järjestöille tukea hyvinvointia ja terveyttä edistävän toiminnan kuvaamiseen

26.8.2024

Toteutamme syksyllä järjestöille Lähellä.fi-työpajoja yhteistyössä Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry:n kanssa.

Työpajoista järjestöt saavat perustaidot Lähellä.fi-palvelun käyttöön ja oppivat tekemään houkuttelevia toimintailmoituksia omasta hyvinvointia ja terveyttä edistävästä toiminnastaan. Työpajoissa tutustutaan myös Keski-Suomen kestävän kasvun ohjelmassa kehitteillä olevaan Keski-Suomen hyvinvointitarjottimeen ja päästään näkemään, kuinka järjestöjen toiminta tulee nousemaan esille sivustolla.

Työpajat ovat avoimia ja maksuttomia kaikille järjestötoimijoille.

Työpajat järjestetään seuraavasti:

  • 22.10. klo 16–18 Jyväskylä, Matara, Matarankatu 6 A
  • 31.10. klo 17–19 Äänekoski, Koulumäen yhtenäiskoulu, Koulumäenkatu 6
  • 19.11. klo 17–19 Jämsä, Jokivarren puukoulu, Kelhänkatu 8 B

Julkaisemme ilmoittautumisohjeet verkkosivuillamme myöhemmin. Ennen työpajaan osallistumista suosittelemme tutustumista Lähellä.fi-palveluun, jotta työpajaan osallistuja on tietoinen palvelun käytöstä ja sen sopivuudesta järjestönsä toiminnan kuvaamiseen. Infojen ajankohdat ja ilmoittautumisen löydät Lähellä.fi-palvelun verkkosivuilta.

Lisätietoja

  • Sanna Huovila, projektityöntekijä, Keski-Suomen kestävän kasvun ohjelma, p. 040 184 8747, sanna.huovila(at)hyvaks.fi
  • Matti Tervaniemi, erityisasiantuntija, Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry, p. 040 0941833, matti.tervaniemi(at)kyt.fi

 

Keski-Suomen kestävän kasvun ohjelman tavoitteena on, että keskisuomalaiset saavat tarvitsemansa sosiaali- ja terveyspalvelut yhdenvertaisesti, helposti, kynnyksettömästi ja monikanavaisesti. Ohjelman tavoitteena on purkaa koronan aiheuttamaa sosiaali- ja terveydenhuollon hoito-, kuntoutus- ja palveluvelkaa, nopeuttaa hoitoon pääsyä pysyvästi ottamalla käyttöön uusia toimintatapoja sekä edistää sosiaali- ja terveydenhuollon uudistuksen toteutumista.

Kestävän kasvun ohjelman rahoituksesta vastaa sosiaali- ja terveysministeriö. Ohjelman rahoitus tulee EU:n kertaluonteisesta elpymisvälineestä (Next Generation EU). Ohjelma noudattaa kansallisen Kestävän kasvun ohjelman suuntaviivoja ja kehittäminen kulkee rinnakkain Keski-Suomen hyvinvointialueen strategian kanssa.

Image