Hyppää pääsisältöön

Hyvä Keski-Suomen sosiaali- ja terveyspalveluiden ja pelastustoimen henkilöstö

16.12.2021

Syksy on mennyt vauhdilla ja elämme joulun odotuksen aikaa. Meillä Keski-Suomessa hyvinvointialueen valmistelu on edennyt pala kerrallaan. Monia asioita on saatu liikkeelle, mutta paljon on vielä tehtävää, jotta olemme valmiudessa siihen, että sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen järjestämisvastuu siirtyy hyvinvointialueelle vuoden 2023 alusta.

Kuljemme kohti vuoden vaihdetta ja valmistelukin kääntyy pian uuteen vaiheeseen, kun alkuvuodesta pidetään Suomen historian ensimmäiset aluevaalit ja aluevaltuusto aloittaa toimikautensa maaliskuussa 2022. Siitä käynnistyy hyvinvointialueen päätöksenteko.

Näistä, ja kaikesta muusta valmistelun ja uudistuksen edistymisestä, jatkamme viestintää aktiivisesti. Muistakaa seurata hyvaks.fi-verkkosivujen tiedottamista ja lukaiskaa aina jossain välissä näitä uutiskirjeitä. Ottakaa myös some-kanavat aktiiviseen seurantaan! Tulemme ensi vuonna tiivistämään vuorovaikutusta koko henkilöstön kanssa, kun siirrymme valmistelussa päätöksentekovaiheeseen hyvinvointialueen valtuuston aloittamisen myötä.

Haluan kiittää kaikkia esihenkilöitä, jotka olette syksyn aikana osallistuneet aktiivisesti esihenkilöinfoihin. Toivottavasti asiat ja sisältö on palvellut teitä ja olette pystyneet viemään viestiä eteenpäin myös työyhteisöihinne, jotta tilannekuva uudistuksesta ja valmistelun etenemisestä välittyy kaikille.

Kiitos myös hyvinvointialueen väliaikaisen valmistelutoimielimen jäsenille ja varajäsenille sekä kaikille eri työryhmiin jo osallistuneille tekemästänne työstä uudistuksen toimeenpanossa: teette merkittävää tehtävää vaativassa toimintaympäristössä. Haluan toivottaa teille kaikille hyvää ja levollista joulun aikaa sekä toiveikasta alkavaa vuotta 2022!

Kati Kallimo
puheenjohtaja
Keski-Suomen hyvinvointialue, väliaikainen valmistelutoimielin