Hyppää pääsisältöön

Hoitotarvikejakelu, Saarijärvi ja Karstula

Hoitotarvikkeiden ilmaisjakelu toteutetaan pääsääntöisesti asiakkaan kotikunnan terveysasemalla. Suosittelemme tekemään hoitotarviketilaukset sähköpostitse

  • hoitotarvikejakelu.saarijarvi[at]hyvaks.fi tai
  • hoitotarvikejakelu.karstula[at]hyvaks.fi

Teethän tilauksesi sen kunnan hoitotarvikejakelun sähköpostiosoitteeseen, josta aiot tilauksesi noutaa. Kun tilauksesi on valmis, voit noutaa sen Saarijärven terveysaseman tai Karstulan Soteku-keskuksen toimistosta sen aukioloaikoina.

Tilauksen voi tehdä myös puhelimitse. Hoitotarvikejakelun puhelinasiointi on auki torstaisin ja perjantaisin klo 9–11, p. 044 459 8544.

Voit myös asioida henkilökohtaisesti hoitotarvikepisteessä. Saarijärven terveysaseman (Sairaalantie 2) hoitotarvikepiste on auki torstaisin klo 12–14. Karstulan Soteku-keskuksen (Koulutie 9) hoitotarvikepiste on auki perjantaisin klo 12–14.

Huomioithan ystävällisesti, että hoitotarvikejakelu palvelee ainoastaan ilmoitettuina ajankohtina. Muina aikoina tilauksia ei oteta vastaan.

Kotihoidon piirissä olevat asiakkaat saavat ilmaisjakeluun kuuluvat hoitotarvikkeet kotihoidon kautta ja apuvälineasioissa palvelee apuvälinelainaamo.

Yhteystiedot

044 459 8544