Hyppää pääsisältöön

Vastaanottojen moniammatillinen toimintamalli -asiakaskysely

Kehitämme sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten työnjakoa. Palvelemme asiakkaita moniammatillisissa tiimeissä, joissa ammattilaiset työskentelevät yhdessä asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Joskus apu löytyy yhdeltä ammattilaiselta, välillä tarvitaan useamman ammattilaisen yhteistyötä.

Miten onnistuimme? Mitä voisimme kehittää?

Kerro, miten onnistuimme ja missä asioissa voisimme parantaa? Vastaa lyhyeen kyselyyn lomakkeella ja vaikuta oman terveysasemasi toiminnan kehittämiseen! Kiitos vastauksestasi ja ajastasi.

Moniammatillisen toimintamallin määritelmä

Vastaanottojen moniammatillinen toimintamalli perustuu eri ammattilaisten tiiviiseen yhteistyöhön. Terveysasemasta ja alueesta riippuen mallissa työskentelee muun muassa lääkäreitä, sairaanhoitajia, mielenterveys- ja päihdetyön ammattilaisia ja sosiaaliohjaajia. Jatkossa tiimiin voi kuulua myös muita ammattilaisia kuten fysioterapeutti, diabeteshoitaja ja suun terveydenhuollon ammattilainen. 

Vastaanottojen moniammatillinen toimintamalli on otettu käyttöön Keski-Suomen hyvinvointialueella Jyväskylässä Sampoharjun terveysasemalla lokakuussa 2021. Seuraavaksi mallia pilotoidaan Jyväskylässä Palokan terveysasemalla sekä Hankasalmen ja Uuraisten terveysasemilla.