Hyppää pääsisältöön

Palvelemme kesäaikaan osin rajoitetuin aukioloajoin.

Katso poikkeusaukioloajat täältä.
Sairaanhoitaja asiakkaan kanssa.

Uutinen

Petäjäveden vastaanotolla voi varata sähköisesti ajan pientoimenpiteisiin

9.1.2023

Keski-Suomen hyvinvointialueen sähköiseen Hyvis-asiointipalveluun on avattu mahdollisuus varata aika Keuruun lisäksi myös Petäjäveden vastaanotolle pientoimenpiteisiin.

Voit varata 30 minuutin vastaanottoajan aikaisemmin saamiesi ohjeiden mukaan johonkin seuraavista hoitajan tekemistä pientoimenpiteistä:

  • cohemin-pistos, tuo pistettävät lääkkeet mukanasi
  • haavan ompeleiden tai hakasten poisto
  • kipsin poisto, joka ei vaadi lääkärin kliinistä kontrollia

Pientoimenpiteeseen saapuessasi sinun ei tarvitse ilmoittautua.

Ajanvarausta varten tulee kirjautua sähköiseen Hyvis-asiointipalveluumme pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella osoitteessa https://www.hyvis.fi/web/keski-suomi. Asiointipalvelussa varatun ajan voi myös siirtää tai perua sähköisesti.

Keuruulaiset ja Petäjävetiset voivat varata Hyviksessä ajan pientoimenpiteiden lisäksi mm. äitiys- ja perhesuunnitteluneuvolan, lastenneuvolan ja kouluterveydenhuollon vastaanotoille, influenssa- ja koronarokotuksiin tai palveluohjaajan soittoajalle.  

Sähköinen asiointipalvelu tuo joustoa asiointiin

Sähköinen Hyvis-asiointipalvelu on yksi Keski-Suomen hyvinvointialueen verkkoasioinnin kanavista, jossa voit asioida ilman puhelinsoittoa ja palveluajoista riippumatta.

Hyviksen kautta voit varata aikoja erisisältöisille vastaanotoille, ottaa yhteyttä eri toimipisteisiin, täyttää esitietolomakkeita ja käydä viestinvaihtoa sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten kanssa. Se on käytössä koko Keski-Suomen alueella, mutta käytettävissä olevat palvelut vaihtelevat riippuen asuinpaikkakunnastasi. Näet käytössäsi olevat palvelut kirjauduttuasi.

Nyt palveluvalikoimassa voi olla vielä huomattavia eroja eri kuntien välillä, mutta Hyviksen palveluja tullaan laajentamaan ja yhtenäistämään hyvinvointialueen toiminnan kehittämistyön yhteydessä.

Lue lisää verkkosivuiltamme: Verkkoasiointikanavat

Lisätietoja:

  • Heikki Väyrynen, palveluvastaava, Keski-Suomen hyvinvointialue, heikki.vayrynen@hyvaks.fi, p. 014 269 0350
  • Suvi Kumpulainen, sovellusasiantuntija, Keski-Suomen hyvinvointialue, suvi.kumpulainen@hyvaks.fi, p. 014 269 0093