Hyppää pääsisältöön

Potilastietojärjestelmän päivitys 27.–28.4. hidastaa päivystyspotilaiden hoitoprosesseja Sairaala Novassa, Laukaassa ja Keuruulla. Kiireettömissä tilanteissa, joissa vaiva ei vaadi välitöntä hoitoa, toivomme asiakkaidemme odottavan maanantaihin.

Lue lisää.
Kaksi kättä muodostavat sydämen.

Uutinen

Jyväskylään avautuvan ikääntyneiden asumisyksikön työntekijähaku käynnistyy

21.3.2023

Kauramäen kylään rakentuu kuusikymmentä kotia ympärivuorokautiseen hoivaan ja kolmekymmentä yhteisölliseen asumiseen. Monialaisen osaamisen työntekijähaku käynnistyi 20. maaliskuuta.

Hae työkaveriksi Kauramäkeen. Työyhteisö pääsee yhdessä suunnittelemaan uudenlaista toimintaa.

Jyväskylässä Kauramäen asuinalueelle Keljoon avautuu syksyllä Kauramäen kylä, joka tarjoaa yhteisöllistä asumista ja ympärivuorokautista palveluasumista ikääntyneille. Keski-Suomen hyvinvointialueen uusimman asumispalveluyksikön toimintaa tukee Green Care –hoivafilosofia. Luontolähtöisen toiminnan vaikutukset hyvinvointiin perustuvat elvyttävyyteen, toiminnallisuuteen ja yhteisöllisyyteen. 

Keski-Suomen hyvinvointialue tarjoaa Kauramäessä työpaikkoja kaikkiaan 76:lle sosiaali- ja terveysalan ammattilaiselle. Ensimmäisenä haussa on 43 lähihoitajaa, seitsemän sairaanhoitajaa sekä vastaava sairaanhoitaja. Hakuaika alkoi 20. maaliskuuta ja päättyy 21. huhtikuuta.

Kauramäkeen etsitään myöhemmin keväällä myös fysioterapeutteja, toimintaterapeutteja, hoiva-avustajia sekä sosiaalialan ohjaajia.

– Toivon, että saamme koottua työporukan, joka vahvan eettisen arvopohjan ja ammatillisuuden lisäksi haluaa uteliain mielin opetella yhdessä uutta - liittyipä se luontohoivaan, teknologiaan tai työarkeen. Valittu henkilöstö pääsee työyhteisönä suunnittelemaan Kauramäkeen uudenlaista toimintaa. Työhyvinvoinnin ja sitoutumisen kannalta pidän tärkeänä, että käytännön työn suunnittelijoina ovat itse sen tekijät, kuvaa palveluvastaava Anne Laurén.


Miljöö on miellyttävä asukkaille ja henkilöstölle

Kauramäen alueen suunnittelussa on huomioitu luontolähtöisen toiminnan lisäksi kestävän rakentamisen periaatteet ja energiatehokkuus. Rakenteet toteutetaan pääosin puurakenteisina ja katolle sijoitetaan aurinkovoimala.  Rakentamisessa on noudatettu TerveTalo –kriteeristöä. 
Kaikki rakennukset ovat yksitasoisia.

Houkuttelevat piha-alueet jakautuvat kahteen erityyppiseen kokonaisuuteen. Toiminnallisessa kaupunkipihassa voi esimerkiksi pelailla tai harrastaa kaupunkiviljelyä. Rauhallisemman aistipihan puolelta löytyy varjoisa pergolakäytävä, kasvihuone, nuotiopaikka, niittyalue ja koristepuutarha.

Linkki työntekijähakusivulle

Lisätietoa antavat:

Anne Laurén, palveluvastaava, puh. 040 556 7348, anne.lauren(at)hyvaks.fi

Saga Lampinen, rekrytointisuunnittelija, puh.050 477 0557, saga.s.lampinen(at)hyvaks.fi