Hyppää pääsisältöön

Hyvinvointialueen HR-johtajaksi Eija-Liisa Heikkilä

9.12.2022

Eija-Liisa Heikkilä aloittaa Keski-Suomen hyvinvointialueen HR-johtajana helmikuussa 2023. HR-johtaja johtaa HR-palveluiden palvelualuetta ja vastaa henkilöstöhallinnon prosessien johtamisesta, ohjaamisesta ja kehittämisestä sekä henkilöstöpalveluista.

Keski-Suomen hyvinvointialueen HR-johtajaksi on valittu hallintotieteiden maisteri Eija-Liisa Heikkilä. Hän työskentelee tällä hetkellä Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymän Soiten henkilöstöjohtajana. Heikkilä aloittaa Keski-Suomen hyvinvointialueen HR-johtajana helmikuussa 2023.

Eija-Liisa Heikkilä on toiminut laajoissa ja vaativissa johtamistehtävissä. Soiten lisäksi hänellä on kokemusta muista monipuolisista ja vaativista johtotehtävistä eri kuntaorganisaatioissa.

HR-johtaja johtaa hyvinvointialueen HR-palvelut-palvelualuetta ja vastaa henkilöstöhallinnon prosesseista sekä niiden johtamisesta, ohjaamisesta ja kehittämisestä. Lisäksi hän vastaa henkilöstöpalveluista, jotka tukevat hyvinvointialueen palvelutuotantoa, johtamista, järjestämistä, strategiaa ja päätöksentekoa. HR-johtaja raportoi konsernipalveluiden toimialajohtajalle.

Viran kelpoisuusvaatimuksina on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja toimialan tuntemus sekä riittävä johtamiskokemus.

HR-johtajan virka on ollut ulkoisessa haussa 9.9.-26.9 ja hakua jatkettiin 7.11.–23.11. Virkaan tuli kaikkiaan 28 hakemusta.

Hyvinvointialueesta muodostuu Keski-Suomen suurin työnantaja, jonka palveluksessa työskentelee noin 11 500 ammattilaista. Henkilöstöä ja tehtäviä hyvinvointialueelle luovuttavista 26 organisaatiosta sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen johtajien ja esihenkilöiden tehtävät ja virat lakkaavat.

Lisätietoja:

konsernipalvelujen toimialajohtaja Lasse Leppä, p. 050 599 9545

Keski-Suomen hyvinvointialue aloittaa toimintansa 1.1.2023 ja vastaa sen jälkeen noin 273 000 keskisuomalaisen sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista. Asukkaille, asiakkaille ja potilaille uudistus ei ole kovin suuri vuoden vaihtuessa: pääosin tuttu ammattilainen jatkaa tutussa toimipisteessä. Puhelinnumerot säilyvät samana. Jatkossa palveluiden tiedot, toimipisteet ja yhteystiedot löytyvät Keski-Suomen hyvinvointialueen verkkosivuilta osoitteesta www.hyvaks.fi.

Hyvinvointialueesta muodostuu Keski-Suomen suurin työnantaja, jonka palveluksessa työskentelee noin 11 500 ammattilaista. Tarjoamme uutena työnantajana mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin.

Keskeinen tehtävämme on keskisuomalaisten hyvinvoinnin, terveyden ja turvallisuuden edistäminen yhteistyössä kuntien, järjestöjen, yritysten ja muiden toimijoiden kanssa. Tavoitteenamme on se, että keskisuomaisten kokemus hyvinvoinnista, terveydestä ja turvallisuudesta on maan kärkeä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue ja tukea keskisuomalaisten hyvää arkea keskisuomalaisille.