Hyppää pääsisältöön

Palvelemme kesäaikaan osin rajoitetuin aukioloajoin.

Katso poikkeusaukioloajat täältä.
Kaksi nauravaa naista.

Uutinen

Asuminen Eerolanrannassa jatkuu turvallisesti vesivahingosta huolimatta

10.7.2023

Eerolanrannassa lauantaina sattunut vesivahinko ei ole vaikuttanut asukkaiden turvalliseen elämään eikä toiminnan jatkuvuuteen. Vahinko rajoittui alakertaan eikä sillä ollut vaikutuksia asukkaiden tiloihin.

Henkilöstö hälytti vahingon havaittuaan paikalle pelastuslaitoksen ja huoltoyhtiön edustajat, ja kuivatus käynnistyi nopeasti. Maanantaina Eerolanrannassa on selvitetty tilanteen syntymiseen johtaneita syitä ja jatkettu kuivatusta ja laitteiden tarkistusta.

Eerolanranta on 60-paikkainen ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikkö, jonka sisällä on neljä ryhmäkotia ja henkilökuntaa on paikalla ympäri vuorokauden. Ympärivuorokautinen asuminen sisältää asiakkaan ympärivuorokautisen hoivan ja hoidon, ateriat, siivouksen, vaatehuollon ja osallisuutta sekä sosiaalista kanssakäymistä edistävät palvelut. Ympärivuorokautinen palveluasuminen perustuu vuokrasopimukseen, ja jokaisella asukkaalla on oma huoneensa

Eerolanrannan omistaa ja sen on rakennuttanut Äänekosken Asumispalvelusäätiö sr. Keski-Suomen hyvinvointialue on tiloissa vuokralaisena.

Lisätiedot:

Eerolanrannan toiminta: Palveluvastaava Maarit Pulli-Hattara, p. 040 739 4901, maarit.pulli-hattara(at)hyvaks.fi 

Tila-asiat: Palvelujohtaja Mika Paananen, tekninen huolto, Keski-Suomen hyvinvointialue, p. 014 269 1171, mika.paananen(at)hyvaks.fi