Hyppää pääsisältöön

Palvelemme kesäaikaan osin rajoitetuin aukioloajoin.

Katso poikkeusaukioloajat täältä.

Yhteistoimintaelin hyväksyi osaltaan siirtosuunnitelman ja -sopimuksen

21.2.2022

Yhteistoimintaelimen kokouksessa hyväksyttiin henkilöstön siirtosuunnitelma ja -sopimus edelleen väliaikaisen valmistelutoimielimen ja aluevaltuuston hyväksyttäväksi.

Kyseisiä asiakirjoja valmistellaan vuoden 2022 aikana, ja ne viedään uudelleen aluevaltuuston käsiteltäväksi loppuvuonna 2022. Sopimukseen muun muassa täsmennettiin, että paikallisia sopimuksia tarkastellaan vuoden 2022 aikana ja tarvittavat paikalliset sopimukset neuvotellaan syksyllä.

Lisäksi esitettiin väliaikaisen yhteistoimintaelimen nimeämistä ajalle 1.3.–31.12.2022. Kyseinen toimielin jatkaa Vaten yhteistoimintaelimen pohjalta, ja sitä täydennetään työsuojeluvaltuutetuilla. Toimielimen kokoonpanoksi esitetään 12 jäsentä, joista kaksi on työnantajan edustajia, kuusi järjestöjen edustajia ja neljä työsuojeluvaltuutettua. Kaikille valitaan henkilökohtaiset varajäsenet.

Yhteistyö on sujunut hyvässä yhteishengessä ja asioita on saatu vietyä eteenpäin!

Lisätietoja:

Riitta Hallberg, puheenjohtaja, yhteistoimintaelin ja henkilöstöjaosto, Keski-Suomen hyvinvointialue, väliaikainen valmistelutoimielin, riitta.hallberg(at)saarikka.fi, p. 044 459 8946