Hyppää pääsisältöön

Palvelemme kesäaikaan osin rajoitetuin aukioloajoin.

Katso poikkeusaukioloajat täältä.
Ruskeatukkainen silmälasipäinen hoitaja hymyilee. Hänellä on kädessään paperi ja kynä.

Uutinen

Viitasaaren terveysasemalla ajanvaraukseton rokotuspäivä 15.11.2023 oli historiallinen

17.11.2023

Viitasaaren ensimmäinen ajanvarukseton rokotuspäivä oli historiallinen rokotuslukujen suhteen 15.11.2023. Keskiviikkona Viitasaarella kävi hakemassa rokotuksen 977 henkilöä, joista suurin osa rokotettiin sekä influenssa- että koronarokotteilla.

Aiempina vuosina ensimmäisenä rokotuspäivänä Viitasaarella on rokotettu noin 500–600 henkilöä.

Keskiviikkona 15.11. viitasaarelaisia rokotteiden saajista oli 907 ja 70 henkilöä kävi hakemassa rokotuksen lähinnä ympäristökunnista. Rokotukset toteutettiin neljän työparin toimesta, neljässä eri rokotuspisteessä. Kaikki rokotuksiin oikeutetut ja sitä hakemaan tulleet rokotettiin. Rokotukset alkoivat aamulla kello 8 ja jatkuivat kello 16.30 saakka.

  • Mahtava päivä kaikkinensa ja siitä iso kiitos kuuluu sekä asiakkaillemme että hoitajillemme. Oli hieno huomata, miten ystävällisiä asiakkaat olivat ja he myös kiittelivät saamastaan palvelusta. Hoitajat puolestaan hoitivat tehtävänsä positiivisella ja iloisella mielellä, kertoo ylihoitaja Tiina Minkkinen

Lauantaina 18.11.2023 Viitasaarella järjestetään toinen joukkorokotuspäivä. Joukkorokotuksia järjestetään 18.11.2023 myös Jyväskylässä, Hankasalmella, Karstulassa ja Saarijärvellä.

Katso tarkemmat tiedot rokotuspäivistä ja -käytänteistä verkkosivuiltamme: Influenssa- ja koronarokotukset (hyvaks.fi)