Hyppää pääsisältöön
Vauva kaa -tapahtuman pöllöperhe.

Uutinen

Vauvan kaa -hyvinvointipäivä 25.3. esittelee odottavien perheiden ja vauvaperheiden palveluita

7.3.2023

Neuvoloiden ja eri toimijoiden kanssa yhteistyössä järjestetty Vauvan kaa -hyvinvointitapahtuma esittelee odottavien perheiden ja vauvaperheiden hyvinvointiin liittyviä palveluja.

Vauvaa odottavat perheet ja vauvaperheet ovat tervetulleita Vauvan kaa -hyvinvointitapahtumaan. Tapahtuma on lauantaina 25.3. kello 11–15 Palokan neuvolassa Jyväskylässä, osoitteessa Ritopohjantie 25.

Tapahtumassa voi tutustua vauvaa odottavien perheiden ja vauvaperheiden palveluihin sekä saada vinkkejä niin oman kuin vauvankin hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen. Paikalla on myös vauvaperheitä kertomassa omasta arjestaan.

– Tapahtuma on osa neuvoloiden perhevalmennusta ja se esittelee messutyyppisesti erilaisia lapsiperheiden palveluja. Tiedon lisäksi perheet voivat jutella toimijoiden kanssa siitä, millaista toimintaa ja tukea on tarjolla vauvaperheen arkea helpottamaan, selvittää neuvoloiden palveluvastaava Niina Romo.

Mukana tapahtumassa ovat Keski-Suomen hyvinvointialueen neuvolat, suun terveydenhuolto ja sairaalan kätilöt, Jyväskylän kaupungin kulttuurineuvola ja kirjasto, Jyväskylän seurakunta, Liikenneturva, Imetyksen tuki, Keski-Suomen ensi- ja turvakoti, Keski-Suomen Martat, Kantoliinayhdistys, seksuaaliterveyspalvelut, MLL sekä talousneuvola/ennakoiva talousneuvonta.

Tapahtuma on osa hyvinvointialueen neuvoloiden tarjoamaa perhevalmennusta ja neuvolan toimintaa. Tapahtuman kahviossa käy käteismaksu. Tapahtumaan on vapaa pääsy. 

Seuraava Vauvan kaa -tapahtuma järjestetään syksyllä 2023.

Lisätietoja: