Hyppää pääsisältöön

Uutinen

Vastaa kyselyyn hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen palvelukonseptista

27.4.2023

Vastaamalla Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen kyselyyn voit vaikuttaa siihen, millaiseksi kansallinen ja Keski-Suomen hyvinvointialueen hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen (hyte) palvelukonsepti muotoutuu.  

Kysely on suunnattu muun muassa kuntien ja hyvinvointialueiden työntekijöille, järjestöille ja yhteisöille, yrityksille, asukkaille sekä poliittisille päättäjille. Vastauksia hyödynnetään palvelukonseptin kehittämisessä. 

Palvelukonseptin tavoitteena on vahvistaa, kannustaa ja tukea asukkaita ylläpitämään ja edistämään omaa sekä läheistensä hyvinvointia. Tavoitteena on myös vaikuttaa yhteisöihin, yhteiskunnan rakenteisiin ja elinympäristöihin, jotta ne tukisivat paremmin eri ikäisten hyvinvointia ja terveyttä.  

Palvelukonseptin luonnosta on tehty yhteistyössä kuntien, järjestöjen, hyvinvointialueiden ja muiden sidosryhmien kanssa. Keski-Suomen hyvinvointialueella palvelukonseptia kehittää Keski-Suomen kestävän kasvun ohjelma.  

Hyte-palvelukonseptin luonnoksen kysely on auki otakantaa.fi-palvelussa 5.5. saakka. 

Lisätietoja: 

  • Aimo Walamies, projektipäällikkö, Kestävän kasvun ohjelma, Keski-Suomen hyvinvointialue, p. 040 158 3366, aimo.walamies(at)hyvaks.fi