Hyppää pääsisältöön
Potkulaudat sairaalan käytävällä

Uutinen

Postin tukilakon vaikutukset ulottuvat Sairaala Novaan: Toimintaohjeet tulevat täsmentymään

16.2.2023

Postin tukilakolla on vaikutuksia muunmuassa Sairaala Novan toimintaan. Toimintaohjeet täsmentyvät 16.2. aikana.

Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU on ilmoittanut tukevansa auto- ja kuljetusalan lakkoa tukitoimilla, jotka koskevat kuorma-autojen ja perävaunujen lastaamista ja purkamista​ 16.2.–21.2.2023.  

Lakkotoimet vaikuttavat postin kuljetus- ja terminaalitoimintoihin sekä kotimaan ja ulkomaan lähetyksiin. Pahoittelemme tilanteesta asiakkaillemme aiheutuvaa haittaa ja lakoista aiheutuvia viivästyksiä. 

Häiriöitä tai viiveitä lähetyksissä 

Arvioimme, että lakon ja tukitoimien takia pakettien, kirjeiden, lehtien sekä ulkomailta saapuvien ja lähtevien lähetysten kulku viivästyy useista päivistä reiluun viikkoon. Sama arvio koskee myös rahtikuljetuksia.  

Mikäli lähetyksiä ei pystytä lakon takia toimittamaan, niistä huolehditaan ja ne varastoidaan asianmukaisesti. Lakon ulkopuolelle on rajattu turvallisuuteen ja terveyteen liittyvät lähetykset, joita ovat muun muassa terveydenhuoltoon liittyvät lähetykset (verilähetykset ja laboratoriolähetykset) sekä ateriakuljetukset (koulut, päiväkodit, vanhusten aterioiden laitos- ja kotiinkuljetukset). 

Lue koko uutinen Postin sivuilta.