Hyppää pääsisältöön

Palvelemme kesäaikaan osin rajoitetuin aukioloajoin.

Katso poikkeusaukioloajat täältä.

Pelastustoimen jaoston kokouksessa käytiin läpi mm. hyvinvointialueen varautumisen ja valmiuden suunnittelun etenemistä

17.12.2021

Jaosto kokoontui 16.12.2021

Pelastustoimen jaoston kokous pidettiin 16.12.

Mukana kokouksessa olivat myös  ICT-jaoston Jari Porrasmaa ja jaoston alaryhmien jäseniä esittelemässä valmistelua. Jaostolle esiteltiin hyvinvointialueen ICT valmistelun etenemistä ja esiin nostettiin huomioita pelastustoimen näkökulmasta. Pelastustoimella on ICT-palveluiden osalta monia erityistarpeita, joita pyritään jatkuvasti tuomaan tietoon yhteisen keskustelun kautta ICT-valmistelun tueksi.

Varautuminen ja valmiussuunnittelu ryhmällä on ollut työn alla olemassa olevien valmiussuunnitelmien kartoituksen pohjalta tehty raportti, joka on esitelty jaoston puheenjohtajalle. Raportti toimii pohjana jatkotyöskentelylle varautumisen ja valmiuden suunnittelussa hyvinvointialueella.

Pelastustoimen siirto, Ensihoito ja Yhdyspinta-asioiden ryhmät kertoivat työn etenemisestä. Pelastustoimen siirto työryhmää työllistänyt sopimusten siirto, sekä henkilöstön siirtosopimuksen valmistelu. Ensihoidon osalta tehty kartoitustyötä nykyisistä resursseista, sekä uusia toimintamalleja on pohdittu ja suunnittelutyötä jatketaan. Kaikkien ryhmien työ etenee suunnitellusti ja aikataulussa.