Hyppää pääsisältöön

Palvelemme kesäaikaan osin rajoitetuin aukioloajoin.

Katso poikkeusaukioloajat täältä.
Kuvassa on kädet ja kädessä on kuvakortti.

Uutinen

Nepsy-pysäkit nyt myös Hankasalmella tarjoavat vanhemmille tukea, kun lapsella tai nuorella on neuropsykiatrisia haasteita

20.10.2023

Nepsy-haasteet voivat ilmetä esimerkiksi lapsen suurina tunteina, normaalin arjen takkuisuutena tai hankaluuksina lähtö- tai muutostilanteissa.

Keski-Suomen hyvinvointialueen perhekeskukset tarjoavat myös matalan kynnyksen tukea ja ohjausta vanhemmille, kun lapsella tai nuorella neuropsykiatrisia haasteita. Pysäkille voi tulla keskustelemaan, kun lapsella tai nuorella on keskittymisvaikeuksia, tarkkaavaisuuden, toiminnan ohjauksen tai aistisäätelyn haasteita. Nepsy-haasteet voivat ilmetä esimerkiksi lapsen suurina tunteina, normaalin arjen takkuisuutena tai hankaluuksina lähtö- tai muutostilanteissa.

Pysäkillä voi tutustua myös nepsy-tukimateriaaliin, kuten aistivälineisiin, visuaaliseen materiaaliin ja kirjallisuuteen. Pysäkin ohjaus on kertaluontoista ja maksutonta.

Nepsy-pysäkit Hankasalmen perhekeskuksessa monitoimitalolla, osoitteessa Kirkkotie 11.

24.10. klo 13–15 
22.11. klo 13–15 
14.12. klo 13–15 
 
Ajanvaraukset perhekeskuskoordinaattorilta 050 428 6024 tai sähköpostitse maria.kaatrasalo(at)hyvaks.fi.

Perheille on tarjolla Nepsy-tietoa ja tukea pysäkeillä, kursseilla ja infoissa eri puolilla Keski-Suomea sekä etäyhteyksin. Nepsy-tietoa ja -tukea tarjoavat perhekeskukset sekä neuropsykiatrisen tuen ja kuntoutuksen tiimi eli Nepsy-tiimi.

Lisätietoa nepsy-palveluista Nepsy-tiimin verkkosivulta.

Lisätietoja:
•    palvelupäällikkö Marja Lehtoranta, p. 050 597 8314, Keski-Suomen hyvinvointialue
•    www.hyvaks.fi/asiointi/perhekeskukset