Hyppää pääsisältöön
Lasse Leppä, Jani Kokko ja Sirpa Paatero

Uutinen

Kuntaministeri Sirpa Paatero tapasi Keski-Suomen hyvinvointialueen johtoa

3.3.2023

Kuntaministeri Sirpa Paatero vieraili tänään Keski-Suomen hyvinvointialueella ja tapasi aluevaltuuston puheenjohtajan Jani Kokon ja toimialajohtaja Lasse Lepän.

Kuntaministeri Sirpa Paatero oli tänään Keski-Suomen hyvinvointialueen vieraana. Ministeri Paatero tapasi aluevaltuuston puheenjohtajan Jani Kokon ja toimialajohtaja Lasse Lepän. Keskustelun aiheena olivat muun muassa sujuvan siirtymän toteutuminen ja Keski-Suomen hyvinvointialueen suunnitelmat ja tavoitteet.

Keski-Suomen hyvinvointialueella sujuva siirtymä on toteutunut. Tällä hetkellä katsetta suunnataan eteenpäin. Hyvinvointialueen toimintaa haastaa tulevina vuosina palvelutarpeiden kasvu, rahoitus ja henkilöstön riittävyys.

-  Tavoitteena meillä on tehdä hyvinvointialueesta pito- ja vetovoimainen henkilöstölle. Yksi tämän vuoden tavoitteista on henkilöstön hyvinvoinnin parantaminen. Henkilöstön saatavuutta on myös tarkasteltava valtakunnallisesti, sillä osaajia tarvitaan monille aloille, kertoo aluevaltuuston puheenjohtaja Jani Kokko.

Konsernipalvelujen toimialajohtaja Lasse Leppä nosti esiin tämän vuoden toiminnan keskeisimpiä painopisteitä.

-  Jatkamme strategiatyötä toimeenpano-ohjelmalla ”Ihmislähtöiseen Keski-Suomeen”, jonka valmistelu on käynnistymässä. Uudistuminen ja uuden organisaation kulttuurin rakentaminen näkyvät myös vahvasti tämän vuoden toiminnassa.

 

Lisätietoja:

Jani Kokko, aluevaltuuston puheenjohtaja, p. 050 341 2860

Lasse leppä, konsernipalvelujen toimialajohtaja, p. 050 599 9545