Hyppää pääsisältöön

Istekki Oy:n loppukäyttäjä- ja viestintäteknologiapalvelut siirtyvät liikkeenluovutuksella Keski-Suomen hyvinvointialueelle

26.4.2024

Keski-Suomen hyvinvointialue ja Istekki Oy ovat allekirjoittaneet liikkeenluovutussopimuksen 26.4.2024 Istekki Oy:n loppukäyttäjä- ja viestintäteknologianpalveluiden siirtymisestä Keski-Suomen hyvinvointialueelle. 

Käytännössä sopimus tarkoittaa sitä, että aiemmin Istekki Oy:lta ostettujen loppukäyttäjä- ja viestintäteknologianpalveluiden henkilöstöä siirtyy hyvinvointialueen palvelukseen 1.9.2024 alkaen vanhoina työntekijöinä. Liiketoimintakokonaisuus käsittää 55 henkilötyövuotta. Samalla myös muut sopimuksessa kuvatut palvelun tuottamiseen vaadittavat resurssit, kuten toimitilat ja kalusteet siirtyisivät hyvinvointialueen vastuulle.    

Liikkeenluovutus kytkeytyy hyvinvointialueen tuottavuus- tasapainotusohjelman toimenpiteeseen, jossa ICT:n palvelutuotantoa uudistetaan rakenteellisesti. Uudistuksen tavoitteena on vähentää hyvinvointialueen tietohallinnon riippuvuutta palveluiden ostoista sekä parantaa oman organisaation toimintakykyä ja toiminnan läpinäkyvyyttä.     

– Toivotamme uudet työkaverit lämpimästi tervetulleeksi Keski-Suomen hyvinvointialueelle. Keski-Suomen suurimpana työnantajana tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin, kertoo Keski-Suomen hyvinvointialueen tietohallintojohtaja Ari-Pekka Paananen

Lisätietoja: