Hyppää pääsisältöön

Uutinen

Keuruun vastaanotolla lisätään sähköistä ajanvarausta

12.6.2023

Keski-Suomen hyvinvointialueen sähköisessä Hyvis-asiointipalvelussa keuruulaisilla on mahdollista varata aika sairaanhoitajan vastaanotolle tai soittoaika sairaanhoitajalle seuraavissa tilanteissa.

  • Voit varata ajan sairaanhoitajan vastaanotolle, jos sinulla on kipua tai tukkoisuutta korvissa tai sinulle on sattunut pieni tapaturma, jonka seurauksena olet saanut haavan tai palovamman tai sinulla on akuutti ylähengitystieinfektio, jonka oireet (oireiden kesto vähintään 3 vuorokautta) vaativat arviota hoitajan vastaanotolla.

 

  • Voit varata 10 minuutin soittoajan sairaanhoitajalle, jos tarvitset työnantajalle lyhyen sairaspoissaolon todistuksen lievän ylähengitystie- tai vatsainfektion takia. Voit varata soittoajan myös, jos sinulla on tiedusteltavaa liittyen Marevan-hoitoon.

Ajanvarausta varten tulee kirjautua sähköiseen Hyvis-asiointipalveluumme pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella osoitteessa https://www.hyvis.fi/web/keski-suomi. Asiointipalvelussa varatun ajan voi myös siirtää tai perua sähköisesti.

Lisäksi Keuruulla on mahdollisuus varata aika myös hoitajan tekemiin pientoimenpiteisiin tai soittoaika palveluohjaajalle.

Sähköinen asiointipalvelu tuo joustoa asiointiin

Sähköinen Hyvis-asiointipalvelu on yksi Keski-Suomen hyvinvointialueen verkkoasioinnin kanavista, jossa voit asioida ilman puhelinsoittoa ja palveluajoista riippumatta.

Hyviksen kautta voit varata aikoja erisisältöisille vastaanotoille, ottaa yhteyttä eri toimipisteisiin, täyttää esitietolomakkeita ja käydä viestinvaihtoa sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten kanssa. Käytettävissä olevat palvelut vaihtelevat riippuen asuinpaikkakunnastasi. Näet käytössäsi olevat palvelut kirjauduttuasi.

Nyt palveluvalikoimassa on vielä eroja eri kuntien välillä, mutta Hyviksen palveluja laajennetaan ja yhtenäistetään hyvinvointialueen toiminnan kehittämistyön yhteydessä.

Lue lisää verkkosivuiltamme: Verkkoasiointikanavat

Lisätietoja:

  • Heikki Väyrynen, palveluvastaava, Keski-Suomen hyvinvointialue, heikki.vayrynen@hyvaks.fi, p. 014 269 0350